Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Személyi edzők képes leírás - Testépítés, Body building.tlap.hu
részletek »

Személyi edzők - Testépítés, Body building.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: testepites.tlap.hu » Személyi edzők
Keresés
Találatok száma - 3 db
Személyi edző

Személyi edző

Te is szeretnéd kihozni magadból a maximumot? Hobbi szinten formálod a tested, vagy komolyabban is gondolkodsz rajta? Személyi edző tanácsait mindenképpen érdemes kikérned. Szakmai tudásukkal nem csak személyre szabott edzésprogrammal várnak, de táplálkozási és életmód tanácsadással is hozzásegítenek ahhoz, hogy ebben a sportban te is elérd céljaidat. Szakszerű személyi edzés akár azonnali állapotfelméréssel, hogy az edzés irányításával a lehető leghatékonyabban fejlődj. Országosan, városonként rendszerezve összegyűjtöttük neked a személyi edzőket, hogy könnyen ki tudd választani a legszimpatikusabb szakembert.

Serák Csaba

Serák Csaba

MAGAMRÓL Gyermekkoromban szüleim nagy hangsúlyt fektettek a sportra. Úsztam, kajakoztam, az iskolai keretek között kosárlabdáztam, röplabdáztam. Konditeremben 2005-ben fordultam meg először, majd miután 2009-ben felkerültem Budapestre, ahol a város egyik legfelszereltebb edzőtermét volt szerencsém látogatni. Itt lehetőségem nyílt ingyenes személyi edzéseket igénybe venni. Így ismerkedtem meg Torma Krisztivel, akkori fitnesz versenyzővel, akitől megtanultam a sportág alapjait. Rögtön otthon éreztem magam a teremben és örömmel töltött el a kemény munka látványos eredménye. Az életem része lett ez az érzés, ez adta meg a kezdőlökést, hogy professzionális szinten is elkezdjek foglalkozni ezzel a sporttal. Elvégeztem több tanfolyamot és államilag akkreditált képesítést szereztem sportedzőként. Idén megszereztem a nemzetközileg elismert személyi edzői jogosítványt, aminek révén Londonban és Budapesten építettem fel állandó vendégkört. A MUNKÁM A mozgás szeretete mindig az első helyen volt az életemben. A személyi edzés számomra így nem csupán munka, hanem szenvedély. Célom, hogy vendégeim az edzések során részesüljenek a sport nyújtotta örömben és a közösen elért sikerekből erőt merítsenek a mindennapokhoz. Bármilyen céllal érkezzen a vendég, én megadok minden szakmai segítséget és lel

Krizsik Andrea

Krizsik Andrea

Egész gyerek- és fiatal koromat végig sportoltam, 12 évig versenyszerűen atletizáltam. Később szerettem volna másféle sportot is kipróbálni, így jött az aerobik és a fitness, de szívesen teniszezem, fallabdázom, snowboardozom és wakeboardozom is. Fitness versenyeken is indultam már Bikini model kategóriában. (Fitbalance 2013, Biotech Mr&iss Beach Body 2013, Ausztria Kupa) Versenyfelkészüléseim során rengeteg tapasztalatot szereztem neves hazai edzőktől. Várok mindenkit, aki kellő elszántságot érez magában ahhoz, hogy az élete gyökeresen megváltozzon, legyen szó fogyásról, szálkásításról, alakformálásról vagy egy férfias fizikum kialakításáról. Nem csupán edzéseket tartok, hanem életvezetési és táplálkozási tanácsokat is adok találkozásaink során. Eltökéltségem és sikerorientáltságom miatt szakmai berkekben szadi Andi-nak becéznek, de nem kell megijedni, ugyanis az eredményesség miatt a hozzám járó vendégeim nagyon gyakran ajánlottak barátaiknak és családtagjaiknak. Mellesleg az izzadást és izomlázat leszámítva az edzések nagyon jó hangulatban szoktak telni. Nagy tapasztalattal rendelkezem nők lefogyasztásában, örömmel vállalok el Senior, gyermek és férfi vendégeket is.

Tuti menü