Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Parnerek oldalak képes leírás - Testépítés, Body building.tlap.hu
részletek »

Parnerek oldalak - Testépítés, Body building.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: testepites.tlap.hu » Parnerek oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
100fekvőtámasz

100fekvőtámasz

Ha komolyan gondolod az erőnléted és állóképességed növelését, kövesd ezt a hat hetes edzés programot, és nemsokára képes leszel, hogy végrehajtsd az áhított 100 szabályos fekvőtámaszt. Azt gondolod, hogy ez lehetetlen? Szerintem nem az. Csak egy jó tervre van szükséged, sok akaraterőre, és kb 30 percre egy héten, hogy elérd a célt. Nem kérdéses, hogy az oldal olvasói közül néhányan már képesek 50 szabályos fekvőtámaszt megcsinálni, de valószínűleg ők vannak kisebbségben. A legtöbben akik ezt olvassák, még 20 fekvőtámaszt se képesek csinálni szabályosan, sőt sokan még 10-et se. Nem érdekes, hogy melyik csoportba tartozol. Ha haladsz előre ezzel a programmal, biztos vagyok benne, hogy képes leszel megcsinálni 100 fekvőtámaszt.

BestofNutrition Szuper termékeket ajánlunk nagyon szuper árakon.

BestofNutrition Szuper termékeket ajánlunk nagyon szuper árakon.

Magas minőségű táplálékkiegészítők, aminosavak, fehérjék, tömegnövelők, kreatinok, stimulánsok, zsírégők, italok, ízület kiegészítők. Szuper termékeket ajánlunk nagyon szuper árakon. Magyarországon garantált versenyképes árak.

Genius Nutrition-Prémium minőségű táplálékkiegészítők Belgiumból.

Genius Nutrition-Prémium minőségű táplálékkiegészítők Belgiumból.

A Genius Nutrition-t 2016-ban Belgiumban alapítottuk azzal a céllal, hogy abszolút prémium minőségű termékeket nyújthassunk sportolók számára, az ő valódi igényeik kielégítésére. A tudomány, a valódi prémium minőség és az innováció kombinációja hivatott elérni a leghatékonyabb termékek palettáját. Cégünk termékeit az Európai Unió legjobb nyersanyagainak felhasználásával állítjuk elő, génmódosított források nélkül és kizárólag természetes és biztonságosan alkalmazható édesítőszerek alkalmazásával. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy az iparág egyik vezető márkájává váljunk. Akármit is keresel, a termékeink hozzásegítenek, hogy az élet minden területén jobb eredményeket érj el: edzésben, teljesítményben és az egészséged megóvásában is. Prémium minőségű termékeinket a legszigorúbb és legmagasabb szintű minőségbiztosítási elvárásoknak megfelelően állítjuk elő.

Testépítés, Body building magazin hírek
11 etikett szabály az edzőteremben, amelyekről senki nem beszél
11 etikett szabály az edzőteremben,... Az edzőterem néha elrettentő hely lehet. Tele van nagy, erős emberekkel, akik úgy néznek ki, hogy ismerik egymást, és igazán egyszerű negatív gondolatokra jutni. „Mi lesz, ha valamit rosszul csinálok?” vagy „Nem akarok senkit felidegesíteni azzal, hogy valami olyasmit csinálok, amit nem kellene.” Ne hagyja az ilyen gondolatokat beérni, csak az edzőtermen...
10 fitnesz hiba, amit el kell kerülnöd..
10 fitnesz hiba, amit el kell kerülnöd.. Ismered! Igyekszel, ahogy csak tudsz (vagy legalábbis azt gondolod), de a kívánt...
A reggeli kardió edzés több zsírt éget el?
A reggeli kardió edzés több zsírt... Ti is azok közé tartoztok, akik néha bűntudatot éreznek amiatt, mert túl sokat...
Nutristar

Nutristar

Az egészségtelen táplálkozás veszélyes ellenségünk, a felmérések szerint az egészségügyi problémák 75%-át okozzák és kezelésük több mint 70 billió euróba kerül évente. A Pro Nutrition aktívan harcol ezen problémák ellen, támogatva az egészséges életmódot. A Pro Nutrition táplálékkiegészítők nemcsak élsportolók számára készültek, bárki élvezheti kitűnő hatásaikat, változatos termékpalettája a legmagasabb elvárásoknak is eleget tesz. Termékeinket elismert kutatókkal és sportolókkal közreműködve fejlesztettük ki és teljes mértékben megfelelnek az IFS, ISO 9001 és HACCP biztonsági előírásainak. A gyártás digitálisan kontrollált és állandó tesztelés biztosítja a paraméterek betartását. A felhasznált anyagokat szakértők ellenőrzik, és mivel a nyersanyagtól függ a végtermék minősége, csak elsőrangú összetevőket használunk - kizárólag ISO 9001 bizonyítvánnyal rendelkező gyártoktól szerezzük be. Vásárlóink egészsége és biztonsága elsődleges célunk, ezért egyetlen termékünk sem tartalmaz doppingszert vagy mesterséges hormonokat. Folyamatos befektetéseink és fáradozásaink jutalma vásárlóink megbecsülése és a lehetőség, hogy lényegesen hozzájárulhatunk egészségük és életstílusuk javításához.

NUTRITION PLANET-Táplálékkiegészítő kis és nagykereskedés.

NUTRITION PLANET-Táplálékkiegészítő kis és nagykereskedés.

Cégünk a NUTRITION PLANET Kft 100%-ban magyar tulajdonú, táplálékkiegészítő termékek kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Termékkínálatunkban elsősorban a már jól ismert és keresett amerikai táplálékkiegészítők találhatóak meg, és néhány kiváló minőségű európai gyártó terméke. A minőség iránti elkötelezettség jól látható termékpalettánkon és törekszünk azt cégünk egész működésére is átvinni, hogy vásárlóink mindig elégedetten térjenek vissza hozzánk! Alapvető célunk, hogy cégünk ügyintézése, az ügyfelek kiszolgálása a lehető legteljesebb körű, leggördülékenyebb és legrugalmasabb legyen. Webáruházunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy forgalmazott termékeinket még szélesebb körben ismertessük meg a már meglévő és új ügyfeleinkkel egyaránt. Jelenlegi gazdasági helyzetben fontosnak rartottuk egy vevőbarát ár kialakítását, amely akciók nélkül is felveszi a versenyt a hasonló webáruházakkal. Folyamatosan várjuk fitnesstermek, webáruházak és kiskereskedők jelentkezését nagykereskedelmi tevékenységünk bővítéséhez.

Hirdetés
Testépítés, Body building magazin

Testépítés, Body building magazin

Testépítés, Body building magazin - friss hírek, hasznos információk és érdekességek a Testépítés, Body building témaköréből Testépítés, Body building magazin - friss hírek, hasznos információk és érdekességek a Testépítés, Body building témaköréből Testépítés, Body building magazin - friss hírek, hasznos információk és érdekességek a Testépítés, Body building témaköréből Testépítés, Body building magazin - friss hírek, hasznos információk és érdekességek a Testépítés, Body building témaköréből

Tuti menü