Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az étrend-kiegészítőknél létezik egy bizonyos sorrend, amely demonstrálja annak fontosságát, ill. az emberi test azon szükségletét, hogy felvegye ezeket az anyagokat. Ezeknek az anyagoknak a szűk - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Warrior Labs BCAA + EAA Transport system

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Warrior Labs BCAA + EAA Transport system
Warrior Labs BCAA + EAA Transport system
Warrior Labs BCAA + EAA Transport system
Az étrend-kiegészítőknél létezik egy bizonyos sorrend, amely demonstrálja annak fontosságát, ill. az emberi test azon szükségletét, hogy felvegye ezeket az anyagokat. Ezeknek az anyagoknak a szűk listáján találhatók a BCAA-k. Aminosavak szétágazó lánccal (valin, leucin és izoleucin) extrém hasznos tulajdonságokkal azok számára, akik izomzatot szeretnének felszedni, vagy zsírt redukálni. Ez a csodálatos anyag a BCAA + EAA Transport System teljesen új termék fő összetevője, amelyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy eleget tegyünk a legigényesebbek követelményeinek is.
BCAA, a legjobb az Ön izmai számára

Ha bár a múltban a BCAA háttérbe szorultak és nem örvendtek akkora népszerűségnek, mára már teljesen megváltozott a helyzet. Ezeknek az anyagoknak a reneszánsza mögött néhány jelentős kutatási megállapítás áll. Bizonyosan tudja, hogy a BCAA-t akkor fogja értékelni, ha az Ön célja az izomtömeg felszedése, de a felbecsülhetetlen tulajdonságai segíteni fognak Önnek főleg a bőr alatti zsír redukciójának, valamint a verseny előtti felkészülések időszakában is, vagyis a kalóriadeficit időszakaiban.

A BCAA használatának előnyei:

A fehérjeszintézis növelése: a BCAA (valin, leucin és izoleucin) stimulálják az izomprotein szintézisét. Egy metabolikus folyamatról van szó, amelyben a test új izomfehérjéket hoz létre.
A fehérjék szétbomlásának csökkentése: a BCAA megemelkedett szintjei az Ön hasznára vannak azáltal, hogy csökkentik a fehérjék szétbomlásának gyorsaságát. Ezt azáltal érik el, hogy csökkentik a protein destruktív pálya aktivitását, továbbá csökkentik néhány komplex expresszióját, amelyek közreműködnek a fehérjék meghibásodásában.

2:1:1 arány...
10:1:1, 5:1:1 ezek az étrend-kiegészítők különféle gyártói által kiadott BCAA termékekben képviselt egyes aminosavak (leucin, valin, izoleucin) arányai, ezek a gyártók a marketingüket az igazolatlan számokra és tényekre építették, csak hogy ez az egész jól hangozzék. Az utóbbi tudományos tanulmányok azonban igazolták, hogy a leghatékonyabb leucin - valin - izoleucin arány 2:1:1. A leghatékonyabb az Ön izmai növekedésének, védelmének és regenerációjának szempontjából.

BCAA + EAA Transport system
Nem egy közönséges termék, amely csak BCAA-t tartalmaz. Úgy, ahogy már azt megszokta, igyekszünk mindig többet adni Önnek. Ugyanilyen hozzáállást választottunk a BCAA + EAA Transport system fejlesztésénél is. A BCAA adagján kívül Ön minden adagban akár 8 féle esszenciális aminosavhoz is jut. Ezeket az emberi test nem tudja egyedül előállítani és táplálék útján kell őket felvenni.
A modern idő problémája abban rejlik, hogy manapság az élelmiszerek minősége olyan silány, hogy nem éri el a kiegyensúlyozott táplálékértékek paramétereit. A gyümölcsben és zöldségben kevesebb a vitamin és az ásvány. Az egyedüli módszer, hogy lehet ezt a csodát felérni ésszel, az az, hogy a testünknek külső forrásokból biztosítjuk ezeket.
RENDELD MEG ITT: Warrior Labs BCAA + EAA Transport system


Az esszenciális aminosavak (EAA) - és azok szükségessége az emberi test számára nagyon nyilvánvaló. Ha ezt teljesen egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy a test képes legyen fehérjéket termelni, szükség van az összes aminosav (esszenciális és nem esszenciális) fogyasztására.
Ez a szükséglet különösen fontos, ha Ön izmokat szeretne építeni.
Mindegyik aminosav fontos szerepet játszik a testben és az esszenciális aminosavak többsége segít a növekedésben, a táplálkozásban, valamint az izmok és a szövetek regenerációjában a torna után és a sérülések esetén.
HirdetésAmikor fontos a gyorsaság
Ezidáig senki sem gondolkodott el a BCAA vércsatornába történő szállításának gyorsításán. A felszívódás gyorsasága túlnyomórészt a proteinkoncentrátumokkal vagy az edzés előtti szerekkel kapcsolatban kerül megoldásra.
Minthogy a BCAA a legfontosabb anyagokat felsoroló listánk élén található, kifejlesztettünk egy speciális, természetes keveréket (összetétele: B, C, D, E-vitaminok, GLA, vas, kálium, kalcium, réz, króm), amely jelentősen meggyorsítja a BCAA és az aminosavak szállítását a termékben.
Ez a tulajdonság különösen szükséges azokban az esetekben, amikor a test a katabolizmus élén egyensúlyozik, és ez az edzés alatt vagy után következik be.
Ennek az összetevőnek köszönhetően, amely minden egyes tabletta részét képezi, az összes építőanyag pár perc alatt a helyére kerül. Már nem kell attól tartania, hogy az izmait veszélyezteti, vagy elveszíti.

Minden tabletta két összetevőből áll, amelyek különböző színűek.
A zöld, amelyben a szállító összetevő rejlik és a fehér, az aminosavréteg. Összekapcsolásukkal Ön egy extrém erős BCAA-t nyer, az izmokba kerülésük felgyorsul.
Mit kívánhat még? Garantáljuk, hogy még csak hasonlót sem talál sehol. Adja meg izmainak a legjobbat, növekedéssel hálálják majd meg.

A BCAA + EAA Transport system terméket problémamentesen nők is használhatják. Vegánok és vegetáriánusok számára is ajánlott.
Warrior Labs BCAA + EAA Transport system Warrior Labs BCAA + EAA Transport system
Warrior Labs BCAA + EAA Transport system Warrior Labs BCAA + EAA Transport system
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Edzés,Gym,Prohornonok,proteinek,Fehérje,No fokozó,Vitamin,Testépítés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-08-27 05:46:11
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü