Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ha Ön házat épít, jó minőségű építőanyag nélkül nem jár sikerrel. Ugyanígy van ez az izmok építésénél is. Ahhoz, hogy sikerüljön elérnie álmai alakját, feltétlenül szüksége van fehérjékre. Most nem - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Warrior Labs Amino Essence

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Warrior Labs Amino Essence
Warrior Labs Amino Essence
Amino Essence
Ha Ön házat épít, jó minőségű építőanyag nélkül nem jár sikerrel. Ugyanígy van ez az izmok építésénél is. Ahhoz, hogy sikerüljön elérnie álmai alakját, feltétlenül szüksége van fehérjékre. Most nem csak a nagy mennyiségű hús, tojás és túró fogyasztására gondolunk, hanem a szupplemensekre is, amelyek képesek elhárítani a katabolizmus állapotát a megerőltető edzés után és a testben anabolikus folyamatokat indítani el. Az aminosavakról van szó, az alapvető építőegységekről, amelyek a sporttáplálkozásban pótolhatatlanok és nélkülözhetetlenek.
Mik azok az aminosavak és miért olyan fontosak?

Az emberi test 20%-át proteinek alkotják, kulcsszerepet játszanak majdnem az összes biológiai folyamatban és az aminosavak a proteinek egyes cserepei, kezdésként elég ennyi érv?

Sejtjeink, izmaink és szöveteink nagy részét aminosavak alkotják, ami azt jelenti, hogy szintén sok testfunkciót hajtanak végre (a sejteket szerkezettel látják el). Kulcsszerepet játszanak a tápanyagok szállításában és tárolásában.
Az aminosavak hatással vannak a szervek, mirigyek, inak és artériák működésére. Ezen kívül nélkülözhetetlenek a sebek gyógyulásához és a szövetek, főleg az izmok javításához. Részt vesznek a hulladéküledékek eltávolításában is, amelyek a metabolizmussal kapcsolatban jönnek létre.

Az aminosavak jelentősége az emberek általános egészsége szempontjából csak az utóbbi években kezdett kiemelkedni. Sajnos manapság az emberek sok tényezőnek vannak kitéve, amelyek negatívan befolyásolják az egészségüket (fosszilis üzemanyagok, a mezőgazdaságban a trágya intenzív használata, az állatok etetésénél használt hormonok). Éppen ezek a negatívumok nem engedélyezik a testnek, hogy teljesen kihasználja azt, amit fogyasztunk. Az aminosavak segítenek pótolni azt, ami a testnek hiányzik, támogatják a jókedvet és a vitalitást.

Mi van, ha kevés aminosav van a táplálékban?

Az aminosavak nem elégséges adagjainak esetében a test arra kényszerül, hogy felbontsa az izomszövetét, hogy megjavítsa a tréning hatására megsérült izomzatot. Az eredmény az izomtömeg hiánya lesz (atrófia). A testnek, amely nagyobb mennyiségű izommal rendelkezik, fokozott az energiafogyasztása, ugyanígy az aminosav-szükséglete is. Ne feledkezzen meg erről a tényről!

Az aminosavak felosztása

Az emberi szervezet nem képes az összes aminosavat szintetizálni. Némelyiküket a táplálékból szükséges felvenni, mint prekurzorokat. Azokat az aminosavakat, amelyek molekulájában szétágazó lánc, aromatikus kör vagy heterociklus (valin, leucin, izoleucin, metionin, treonin, fenilalanin, triptofán, lizin, hisztidin) található, a szervezetnek kizárólag a táplálékból szükséges felvennie, mivel nem képes ezeket önállóan előállítani. Ezeket az aminosavakat esszenciális aminosavaknak nevezzük.

Ebben a pillanatban más felosztás nem is fog minket érdekelni, mivel az AMINO Essence termék összetétele tisztán esszenciális aminosavakra épül, tehát arra, ami a test számára leginkább fontos. Sok gyártó egészen más utat választ.
A marketingkampány mögé tucat-termékeket rejtenek. Ez pontosan olyan, mint amikor az autót eladó rá akarja Önt beszélni egy szép autóra, tökéletes lakkal, viszont motorhibákkal. Mi éppen a legfontosabb motort áruljuk, mivel tudjuk, hogy Ön a legjobbat akarja és meg is érdemli.
Aminosavak és az izmok növekedése

Az aminosavak az izmok építéséhez szükséges legfontosabb komponens. Különösen nagy jelentőséggel bírnak a BCAA és az esszenciális aminosavak.

BCAA (aminosavak szétágazó lánccal ) - a valin, leucin, izoleucin a legfontosabb aminosav minden sportoló, testépítő, vagy más aktív egyén számára.
Szupplementációjuk nélkülözhetetlen főleg a súlyredukció időszakaiban, amikor a táplálék a kalória szempontjából redukálva van. A BCAA közvetlenül védik az izomtömeget a diéta romboló hatásaitól. Az utóbbi idők tudományos kutatásai egyértelműen bebizonyították, hogy a BCAA leghatékonyabb aránya 2:1:1 (leucin : valin : izoleucin).

Esszenciális aminosavak

L-hisztidin - ennek az aminosavnak a hiányához vezethet a nem kiegyensúlyozott táplálkozás és a nagy stressz. Csökkent mennyisége a növekedés zavarait eredményezheti, vagy a reumatoid artritisz kialakulását. Az L-hisztidin a szervezetben sok vitális funkcióval rendelkezik - részt vesz a hemoglobin szintézisében, a szövet javításában és erősíti az immunrendszert is. A hisztidin legfontosabb jellemzőinek egyike, hogy különféle anyagokká alakulhat át, beleértve a hisztamint, glutamátot és a hemoglobint. Ezen kívül részt vesz a különféle metabolikus reakciókban, és ezért közvetetten biztosítja minden szerv és szövet oxigénellátását.

N-Acetil- L-Cisztein - proteinogén aminosav, amely hozzájárul a proteinek képződéséhez. Az L-cisztein támogatja az erősen antioxidáns glutation szintézisét és ebben a vegyi formában el is raktározható. Fontos szerepet játszik a detoxikációnál és több szövet, valamint szerv végső védelmében. Az újabb kutatási tanulmányok szerint lassítja az öregedés természetes folyamatát, segít a demencia és a szétszórt szklerózis megelőzésében.

L-treonin - fontos a fehérjeegyensúly szabályozásához a testben. Ez az aminosav a szerin és a glicin prekurzora. Ez két további aminosav, amelyek fontosak az izomszövet előállításához. Az L-treonin támogatja az emésztési funkciókat, az immunrendszert, a májműködést és a kardiovaszkuláris funkciót, valamint a központi idegrendszert.
Hirdetés

L-triptofán - ennek az esszenciális aminosavnak a hiánya rendszertelen hangulatingadozásokhoz és alkalomadtán depresszióhoz is vezethet, mivel az L- triptofán fontos funkciókat lát el az idegrendszerben. Az L-triptofán csökkenti az étvágyat és enyhíti a szorongást.

L-tirozin - ez az aminosav szorosan összefügg az idegrendszer működésével, a metabolizmussal és a hangulatszabályozással. A tirozin nélkülözhetetlen az agyi vegyszerek előállításához, amelyek segítenek szabályozni az érzékenységet a fájdalomra és az étvágyat. Az L-tirozin segít a testnek megfelelően reagálni a stresszre. A tirozin szükséges a pajzsmirigy, a mellékvesék és a hipofízis egészséges működéséhez is.

L-lizin - rendkívül fontos szerepet játszik az immunrendszerben. Részt vesz az ellenanyagok kialakulásában és fontos antivírusos tulajdonságokkal rendelkezik. A tanulmányok azt mutatják, hogy ez az aminosav különösen hasznos a herpesz vírussal szembeni védelemben. Bebizonyosodott, hogy a lizin csökkenti a szorongás előfordulását és segít a kollagén és az izomszövet képzésében.

L-metionin - az L-metionin fő funkciói magukban foglalják a különféle proteinmolekulák építését és az L-cisztein aminosav szintézisét. Ráadásul az L-metionin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és ezért meg tudja védeni a testet a toxikus anyagoktól és a szabad gyököktől. Reakcióba lép a károsító anyagokkal, miáltal megakadályozza más anyagok, vagy sejtek pusztulását. A testnek az anyagoknak a vizelet útján történő kiválasztásával kapcsolatos kapacitását befolyásolja az L-metionin mennyisége a testben és ennek hiánya problémákhoz vezethet ezen a téren.

L-fenilalanin - nem esszenciális aminosavként van osztályozva és részt vesz a norepinefrin (noradrenalin), a dopamin és az epinefrin (adrenalin) neurotranszmittereinek a termelésében.
AMINO Essence

Az anyagok három csoportjából összeállított termék:

1 : BCAA (leucin, valin, izoleucin 2:1:1 klinikailag igazolt arányban),
2 : Amino Matrix blend (8 esszenciális aminosav, amelyek nélkülözhetetlenek az Ön egészsége, az izmok növekedése és az általános jókedv szempontjából),
3 : Amino & Nutrient absorption stack (egy citrullin malátból, argininből, R-ALA-ból, D-Pinitolból, króm-pikolinátból, B3- és B6-vitaminból, magnéziumból és káliumból álló összetevő).

Ez azt jelenti, hogy ez a termék nem tisztán aminosavas. Találhat benne BCAA-t, EAA-t (esszenciális aminosavak), de olyan anyagokat is, amelyek segítenek Önnek fokozni a testi teljesítményt az edzőteremben és emellett az Ön izmai a kipukkadásig fel lesznek pumpálva (citrullin malát, arginin). Határozottan értékelni fogja az antioxidáns hatást is, az R-ALA összetevőnek köszönhetően.

Az Amino Essence egy kiváló minőségű, komplex aminosav-terméket képvisel. Az egyes aminosavak ebben a termékben nem hasadnak, hanem az alkalmazás után azonnal a vérbe irányulnak, ahol anabolikus folyamatokat indítanak el.

Élje át az izmok teltségének és felpumpáltságának az érzését, még néhány órával az edzés után is. Az Amino Essence az összetételének köszönhetően a legkomplexebb termék, amivel Ön csak rendelkezhet. A BCAA, ECA, citrullin malát, arginin, R-ALA, a vitaminok és az ásványok szinergiája lehetővé teszi, hogy a saját kategóriájának az abszolút csúcsára kerüljön. Jutalmazza meg izmait a kemény tréning után a lehető legjobbal!

Az Amino Essence egy új generációs terméket képvisel. Garantáljuk Önnek, hogy ehhez hasonlót hiába fog keresni. A felturbózott összetételén kívül Ön egy újabb kedvezményt is szerez.

Az Amino Essence tisztán természetes anyagokból készült, élelmiszeripari adalékanyagok (E-k) használata nélkül. Alkalmas laktózallergiában, lisztérzékenységben szenvedők, vegánok és vegetariánusok számára. 0% kalóriát tartalmaz! Tehát alkalmas szakértő az ideális segítőtárs posztjára, a diéta, illetve a verseny előtti felkészülés időszakában. Az AMINO Essence-t nagyon könnyű elkészíteni, tökéletes instantságának köszönhetően. Az elkészült ital finom ízű, természetellenes, mesterséges, zavaró elemek nélkül.

Az aminosavak a legfontosabb részecskék, melyek nélkül az izmok növekedése elérhetetlen lenne.
Válassza a legjobbakat, a legjobbaktól, amelyekkel semmit sem veszít! Adja meg izmainak a legjobbat, meglátja, hogy meghálálják Önnek.
Próbálja ki az AMINO Essence-t már ma!
Rendeld itt : Amino Essence
Warrior Labs Amino Essence Warrior Labs Amino Essence
Warrior Labs Amino Essence Warrior Labs Amino Essence
Warrior Labs Amino Essence Warrior Labs Amino Essence
Warrior Labs Amino Essence Warrior Labs Amino Essence
Szólj hozzá a cikkhez
Forrás: Amino Essence
Címkék - Edzés, proteinek, izomnövelők,zsírégetők, sport,motiváció, diéta, prohormon
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-05-04 14:29:35
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü