Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A legnagyobb eredmények mögött a leggyakrabban a legegyszerűbb dolgok állnak. Egyszerűek, de a tudományos tanulmányok hosszú évei és sok elégedett ügyfél által hitelesítettek. A nagy jelzőt - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Underground Pharma Decimate Eca a legjobbak közé tartozik a zsírégetők kategóriájában.

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Underground Pharma Decimate Eca a legjobbak közé tartozik a zsírégetők kategóriájában.
Underground Pharma Decimate Eca a legjobbak közé tartozik a zsírégetők kategóriájában.
A legnagyobb eredmények mögött a leggyakrabban a legegyszerűbb dolgok állnak. Egyszerűek, de a tudományos tanulmányok hosszú évei és sok elégedett ügyfél által hitelesítettek. A nagy jelzőt egyértelműen megérdemelné a Decimate Eca elnevezésű termék is, amely az Ön rendelkezésére álló legerősebb zsírégető termékek közé tartozik.
Ha elgondolkodnánk azon, mi is az emberek célja, akik erősítéssel és fitnesszel foglalkoznak, hogy az emberek nagy csoportja izomtömeget szeretne felszedni, egy másik nagy csoportja, és ide sorolhatjuk a nőket is, karcsúságra vágyik.
A vékony testalkat utáni vágy az utóbbi években nem is annyira esztétikai ügy, hanem inkább az egészséggel kapcsolatos. Az elhízás a civilizációs betegségek közé tartozik, amelyek naponta ezrek haláláért felelősek.
Azon kívül, hogy a zsír megnövekedett mennyisége a testben negatívan hat az emberi egészségre, léteznek olyan sportkategóriák is, ahol a sportolók igyekeznek a testzsírt a minimumra redukálni.
Ez a sport a kulturisztika és sok sportszakértő számára a világon a legkeményebb és legnehezebb sportok egyike.
A testépítők felkészülése néhány fázisra van osztva (regenerációs időszak, térfogati időszak és a zsírledobás időszaka, az ún. kirajzoló időszak).

A kirajzoló időszak egyben a verseny előtti időszak is. A testépítő rááll a speciális táplálékprogramra, amelynek a dolgok ideális állása esetén kiváló formában kellene kicsúcsosodnia éppen a verseny napján. A test kalóriahiányba kerül, ami annyit tesz, hogy az energiabevitel alacsonyabb, mint a kiadás. Sokszor megesik, hogy a fegyelem és a nagy igyekezet ellenére a sportolónak nem sikerül elérnie a kitűzött célokat. Ekkor kerülnek sorra a speciális étrend-kiegészítők, amelyek stimulálják a testet, hogy a helyes irányban mozduljon el.

A Decimate Eca - Underground Pharma rekreációs tornászok számára ajánlott termék, mint ahogy az élsportolók számára is. Ereje az egyes összetevőkben rejlik, amelyeket most bemutatunk:

N-Acetil-L-tirozin -a nem esszenciális aminosavak közé tartozik, tehát azok közé, amelyeket a test maga is képes termelni, mégpedig egyedül abban az esetben, ha a testben elegendő fenil-alanin található - a tirozin prekurzora, valamint elegendő enzim, amelyek a fenil-alanin tirozinná történő átalakulásában vesznek részt. A tirozint a következő élelmiszerekben találhatja meg: mandula, banán, tejtermékek, avokádó, bab és szezámmag.

A Decimate Eca a legjobbak közé tartozik a zsírégetők kategóriájában. Garantáljuk Önnek, hogy ennyire egyedülálló, ilyen erős és hatékony terméket sehol máshol nem talál.
A siker kulcsa a leghatékonyabb összetevők sokéves kutatása, amelyek az évek során beváltak a zsír elleni küzdelemben. Az Underground Pharm a piacon egyedüli cégként veszi figyelembe az egyes összetevők szinergikus hatásait. Az erőt tehát nem csupán az egyes összetevőkben kapja meg, hanem a hatásuk növelve van a precíz összetételnek és további hatóanyagoknak a termékben történő adagolásának köszönhetően is.
A tirozint az étrend-kiegészítőkhöz főként azért adják hozzá, mert pozitívan hat a mentális éberségre, valamint a szellemi és fizikai fáradtság késleltetésére a megerőltető sportteljesítmény után. Figyelemreméltó jelenség még a jókedv érzésének okozása is, amely igen csak hasznos a csökkentett kalóriabevitel időszakában.
Hirdetés

A tirozin használatának előnyei:

 • a dopamin és a noradrenalin prekurzora (neurotranszmittereké, amelyek szabályozzák a lelkiállapotot)
 • javítja a kedvet, a pszichikai ellenállást és a jókedv érzését
 • a tiroxin és a trijódtironin hormonok képzéséhez szükséges
 • csökkenti az étvágyat
 • javítja a hipofízis, a pajzsmirigy és a mellékvesék működését
 • jótékonyan hat a stressz csökkentésére és a drogfüggőség kezelésére


A koffein - a legismertebb és a legelterjedtebb stimulánsok közé tartozik, amelyek nemcsak a sportolók szeretetének örvendhetnek, hanem a hektikus életmódot folytató emberekének is.
Legnagyobb mennyiségben a kávéban, a teában vagy a csokoládéban található. Némely készítményekben a koffein mint önálló összetevő szerepel. Nagyon gyakran előfordul különféle fogyást támogató készítményekben, amelyek nagyon közkedveltek. A koffein sok más természetes anyaggal együtt az alkaloidoknak nevezett anyagcsoportba tartozik.

Az alkaloidok túlnyomórészt növényekben fordulnak elő, nagyon ritkán élőlények testében. Ezek lúgos karakterű, nitrogénes anyagok. Sok közülük nagyon fontos az orvostudományban és a gyógyszerészetben nagyon erős hatása miatt.
A koffein alkaloid vegyileg a xantin purin típusú derivátjai közé tartozik, ide tartozik még rajta kívül a teobromin nevű anyag (a Theobroma cacao nevű növény) vagy a teofillin nevű anyag, amely csak orvosságokban fordul elő és segít a hörgők izomzatának fellazításában.
RENDELD MEG ITT: Decimate Eca
A koffein leginkább az idegrendszerre gyakorolt stimulációs hatása miatt ismert:

 • növeli a figyelmet
 • megszünteti a fáradtságot
 • bizonyos mértékben eufóriát vált ki


Más összetevőkkel együtt hatékony vegyületeket hoz létre, amelyek elősegítik a testzsír redukcóját.

Ma Huang Extract -ez egy növény, amelyet Keleten a gyógyhatásai miatt már évezredek óta használnak. A fő hatóanyag a pszeudoefe., amely az emberi testben efe.né van konvertálva.
A pszeudoefe. hatásait tekintve az efe.nel egy szinten van. Stimulációs és tonizációs tulajdonságai vannak. A tudományos kutatások úgyszintén kimutatták az erős termogén hatásait (a hőmérséklet növelése). Képes növelni a testhőmérséklete akár egy fokkal is, amelynek nagy hatása van a zsír csökkentésére az izomtömeg vesztesége nélkül. Az efe.t az orvostudományban az asztma és néhány légzőrendszert érintő betegség kezelésére szánt gyógyszer alkotórészeként használják.

White Willow Bark - vagy fehér fűzfakéreg. Az ebben a fásszárú növényben található aktív anyagokat szalicilátoknak nevezzük. A fűzfát, vagy más növényeket is, amelyek ilyen összetevőket tartalmazzák, éppen ezek miatt használják évek óta terapeutikus célokra.

A fehér fűzfa használatának előnyei:

 • Segít az inak, ízületek, fogak vagy idegek gyulladásai esetén
 • A jókedv és megnyugvás érzésével tölt el
 • Főzete segít a káros anyagok kiválasztódásában
 • Más anyagokkal való kombinációban jelentős mértékben növeli a zsírégetés hatásait


Az acilpirin lényegében a fehér fűzfa találmánya. A szintetikus acetilszalicilsav, az acilpirin azonos összetétellel rendelkezik, mint a természetes szalicin, amelyet a fűzfakéreg foglal magába. Az anyagok természetes komplexuma azonban mindig összefüggőbben hat, mint az egyes izolált összetevők. Ezért bír a fűzfakéreg a fitoterápiában még ma is nagy jelentőséggel.

1,3-Dimethylamylamine HCL- vagy 1,3dim a központi idegrendszer nagyon népszerű és nagyon erős stimulánsa, amely eufóriát, jobb kedvet, az energia, adrenalin és a mentális frissesség intenzív áramlását okozza.

A tiszta 1,3dim az energetikai szintek 3 - 5 órán át tartó növekedését nyújtja. Ezért a sportolók, diákok és az aktív emberek kedvelt anyaga.

A használat előnyei:

 • Javítja a koncentrációt és természetes energiát kölcsönöz
 • Növeli a lelki éberséget és küzd a fáradtság ellen
 • Meggyorsítja a metabolizmust és elősegíti a fogyást


A 1,3dim különösen keresett az erősportolók körében.
Tekintettel arra a képességére, hogy megnöveli az energetikai szinteket, kiváló támogatást nyújt az edzéshez. Intenzíven edzhet az elejétől a végéig!

Vinpocetine - olyan anyag, amely a pszichostimulációs orvosságok közé tartozik. Hatóanyaga a gyakorlatilag azonos nevű vegyület, a Vinpocetin.

A Vinpocetin aránylag komplex hatásokkal rendelkezik, kiszélesíti a vérereket, javítja az agy vérellátását és növeli az agyszövet oxigénfogyasztását. Feltételezhető a neuromediátorok (az idegrendszerben az idegingereket átvivő vegyületek) rendszerére gyakorolt pozitív hatása is.

A vinpocetin hatásai:

 • Erősíti az agyi metabolizmust
 • Szelektív agyi vazodilatátorként kűködik (szélesíti az ereket)
 • Tökéletesíti az oxigén és a glükóz kifogását a vérből, agyi neuronok segítségével és az ezt követő ATP-szintézist a neuronok belsejében


Redukálja a sejtek elhalását az agy rossz vérellátással sújtott részén

Evodia extract - már több mint 2000 éve elválaszthatatlan alkotórésze a hagyományos kínai orvostudománynak, amely úgy becsüli, mint a meleg vérmérséklet, a csípős és forró íz növényét. A pirosasbarna apró terméseket a nyári hónapokban szedik és szárítják.

Az utóbbi időben az Evodia mindenekelőtt azok által kedvelt, akik nem elégedettek az alakjukkal és súlyukat természetes úton szeretnék redukálni. Sokat segít az emésztőrendszer problémáinak kezelésében (krónikus gasztritisz, felületi fertőzések, Helicobacter).

Citrus Aurantium extract - a citrus aurantium (a továbbiakban csak CA) terméseit Kínában évtizedeken keresztül orvosságként használták. 1999-ben doktor Colker felfedezte a CA fogyásra gyakorolt hatásait. A tesztcsoport, amely a CA-t étrend-kiegészítők formájában alkalmazta, kimutatta a zsírtömeg jelentős csökkenését. Arra a következtetésre jutott, hogy a CA az efe. életképes helyettesítése lehet.
RENDELD MEG ITT: Decimate Eca
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Edzés,Gym,Prohornonok,proteinek,Fehérje,No fokozó,Vitamin,Testépítés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-08-28 18:48:54
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü