Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Trec Nutrition Magyarország Szerencsére napjainkban előtérbe került az egészséges életvitel, a jó kondíció és a sportos alak. Nem véletlen, hogy számos sikeres ember és élsportoló is ezeket a - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Trec Nutrition Magyarország

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Trec Nutrition Magyarország
Trec Nutrition Magyarország
Trec Nutrition Magyarország
Trec Nutrition Magyarország Szerencsére napjainkban előtérbe került az egészséges életvitel, a jó kondíció és a sportos alak. Nem véletlen, hogy számos sikeres ember és élsportoló is ezeket a szempontokat tarja szem előtt.
A TREC NUTRITION hivatása segíteni számodra elérni a kitűzött céljaidat ezeken a területeken, ehhez folyamatos innovációkkal, kiváló alapanyagokkal és versenyképes árakkal igyekszik még személyre szabottabb termékeket biztosítani számodra, ezért ma a Trec Nutrition rendelkezik az egyik legnagyobb - több száz különböző termékből álló - termékkínálattal, amihez folyamatos kutatási fejlesztéseknek köszönhetően számos új termék érkezik évente.

A cég létrejötte amerikai inspiráción alapszik, melynek célja a vezető amerikai márkák színvonalának biztosítása az európai piacon, elfogadható áron.
A magas minőségi elvárásoknak és az ideális központi régiós fekvésének köszönhetően 2001-ben Lengyelországban található Gdyniában létrejött a Trec Nutrition igazgatási és logisztikai központja. Azóta a márka számos új branddel gazdagodott melyek különböző sportágakra és felhasználási területekre specializálódva biztosítanak még nagyobb hatékonyságot és komfortot.

Ezen brandjeink a BELTOR, TRECGIRL, CROSSTREC , BETTER CHOICE, és a TRECWEAR.

A gyártás során minden TREC NUTRITION terméket az Európai Unió törvényi előírásaival összhangban gyártanak az egyik legmodernebbnek számító gyártási technológiával.

A TREC NUTRITION számos a kimagasló, a termékek minőségét igazoló tanúsítvánnyal rendelkezik. Jelentős eredmény amivel büszkélkedünk, hogy a TREC az első olyan cég Európában a táplálék-kiegészítő üzletágban akit egy olyan presztízsű cég, mint a svájci SGS tanúsított, mindezeken felül a TREC NUTRITION az első és egyetlen táplálék kiegészítő cég akit a Megbízható Cég díjjal tüntettek ki, ami igazolja, hogy a cég számára kiemelten fontos a minőség és a vevői elégedettség, amit a Trec partnereinek véleménye is tükröz, miszerint a Trec egy hiteles megbízható partner.

A TREC NUTRITION kivételesen elkötelezett a törvényesség és a termékbiztonságosság mellet, ezért a cég küldetése, hogy a legjobb, leghatékonyabb és legbiztonságosabb termékeket kínálja. Számunkra a legmagasabb érték az emberi egészség amiben nem kötünk kompromisszumot.

Számunkra kiemelten fontos a törvényesség és a termékbiztonságosság, ezért a küldetésünk, hogy a legjobb, leghatékonyabb és legbiztonságosabb termékeket kínáljuk, mert a legmagasabb érték az emberi egészség amiben nem kötünk kompromisszumot.
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Trec Nutrition Magyarország,protein,Boogieman,Beltor,TrecGirl,Trecwear
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2019-11-11 05:49:18
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü