Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amint már tudja, a prohormonok ma a kulturisztika legjobb táplálék-kiegészítői közé tartoznak. De milyen a pontos használatuk, hogy Ön izomnyereségeket könyvelhessen el? - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Prohormonok, tippek, trükkök...

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Prohormonok, tippek, trükkök...
Prohormonok, tippek, trükkök...
Prohormonok, tippek, trükkök...
Amint már tudja, a prohormonok ma a kulturisztika legjobb táplálék-kiegészítői közé tartoznak. De milyen a pontos használatuk, hogy Ön izomnyereségeket könyvelhessen el?
Ravasznak kell lennie és év közben több prohormont kellene használnia.
A hatékonnyá tétel érdekében fontos, hogy szüneteket tartson az egyes ciklusok között, amelyek a PCT prohormones.hu kategóriába tartozó termékekkel vannak kitöltve.
A test így gyorsabban eléri a saját természetes értékeit, Ön megőrzi a megszerzett izomtömeget és így kezdheti a következő ciklust.
Ez az a hely, amikor szükség van az egész folyamat részletes megtervezésére. Elengedhetetlen a tökéletes táplálék és a megfelelően kemény edzés.
Ha el akarja kezdeni a prohormonok szedését, az első lépés a táplálék módosítása.
Ha az Ön célja az izomtömeg növekedése és a zsírszint csökkenése az abszolút első dolog, amit tennie kell, az a fehérjebevitel növelése. Fogyasszon több húst, túrót, tojást és igyon sok tejet.
A prohormonok növelik a proteinszintézist.
Ez azt jelenti, hogy a proteinek túlnyomó része az izmok építését szolgálja.
Ezen kívül a fehérjék növelik az Ön metabolizmusát, tehát ha az Ön célja a zsírveszteség, a fehérjék kiváló segítőtársak. Amennyiben körvonalazni szeretné az izmait, a szacharidok szintjének nem kellene nagyon magasnak lennie.
Ez azonban problémákat okozhat az energiahiány formájában az edzőteremben. Néhányan ezért több szacharidot esznek, mint amennyi szükséges és a fogyási folyamatuk holtponton áll.
A prohormonok azáltal segítenek, hogy energetikai támaszként szolgálnak az Ön edzőtermében. Így csökkentheti a szacharidok mennyiségét és így is sok energiát fog érezni és nagy erővel fog rendelkezni. Ha a ciklus vége előtt áll, ajánljuk, hogy mérsékelten növelje a szénhidrátok mennyiségét, hogy fedezze ezt a hiányt és továbbra is kényelmesen tudjon edzeni.
A prohormon ciklus befejezése után szintén jó, ha csökkenti a felvett proteinek mennyiségét, mivel a fehérjeszintézis is visszatér az eredeti szintjére. Ez egyszerűen pazarlás lenne a fehérjékkel.
Az edzésben szintén jó, ha előre tervezünk. A ciklusok alatt növelheti az edzés terjedelmét. Nyugodtan edzzen 5 sorozatot 12 ismétléssel. A ciklus vége előtt azonban csökkentse a munka mennyiségét az edzőteremben. Elég 4 sorozat 6 - 8 ismétléssel. Nem kell aggódnia, az izmainak mindig elegendő impulzust ad arra, hogy növekedjenek.

A konkrét prohormontól függően az egyes ciklusok 4 - 6 hétig tartanak.
Mikor kezdheti a következő ciklust?
A válasz így hangzik: a szünetnek ugyanolyan hosszúnak kellene lennie, mint a ciklusnak (4 hetes ciklus = 4 hetes szünet).
Ez az idő lehetővé teszi, hogy a hormonszintek visszatérjenek az eredeti szintre. Kiváló segítőtárs a PCT-kategóriába tartozó termék alkalmazása.
Ezekkel a kis módosításokkal a prohormonokból a maximumot nyerheti ki.
Egyre megy, hogy az Ön célja a zsírredukció vagy az izomtömeg növekedése.
Prohormon termékek itt: prohormones.hu
Hirdetés
http://s1.tlap.hu/magazin/87/mzn_cikk_kepek_24565/
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Prohormonok, Edzés, proteinek, izomnövelők,zsírégetők, sport,motiváció, diéta,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-05-13 09:00:09
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü