Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A tökéletes fenék nem elérhetetlen álom! Ha Te is formásabb popsira vágysz, nyugodtan kezdd el farizom-erősítő tornánkat. Listánkon minden gyakorlatból csinálj meg három 15 ismétléses sorozatot. Ez a - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Popsitorna: a még feszesebb fenékért!

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Popsitorna: a még feszesebb fenékért!
Popsitorna: a még feszesebb fenékért!
Popsitorna: a még feszesebb fenékért!
A tökéletes fenék nem elérhetetlen álom! Ha Te is formásabb popsira vágysz, nyugodtan kezdd el farizom-erősítő tornánkat. Listánkon minden gyakorlatból csinálj meg három 15 ismétléses sorozatot. Ez a mennyiség kezdők számára is könnyen teljesíthető. Lehetőleg próbáld meg mindegyik gyakorlatot egy héten háromszor elvégezni.
Lábemelés - a gimnasztikai labdán

A gimnasztikai labdán egyensúlyozva végzett lábemelések nemcsak a popsidat, hanem a vállaidat és a hasizmodat is erősítik. Ha már hozzászoktál a gyakorlathoz, kipróbálhatod mindkét lábadat egyszerre emelni, ami még nehezebb, a fenekedet még inkább formáló mozdulatot eredményez.

Gyakorlat:
Feküdj hason a gimnasztikai labdán. Feszítsd be a hasad és húzd ki a hátad. Feszítsd be a farizmodat miközben felemeled az egyik lábad. Elég csak pár centi magasra emelni, különösen kezdőknek! Ügyelj arra, hogy a hátad végig egyenes legyen!
Combemelés - a gimnasztikai labdán

Ügyelj rá, hogy ne a hátizmod végezze a gyakorlatot - most a farizmodat kell edzened!

Gyakorlat:
Hassal lefelé feküdj a gimnasztikai labdára úgy, hogy az megtartsa a medencédet és combjaidat a padlóval párhuzamosan, miközben a labda előtt két karodra támaszkodsz. Hajlítsd be a térdeidet 90 fokban - a sípcsontod a padlóra merőleges legyen, lábaid összezárva.
Feszítsd be a farizmod, majd lassan emeld fel a combjaidat a 5 centiméterre a labdáról.
Talajtorna: híd

Ez a klasszikus gyakorlat meglepően jól edzi a farizmokat, valamint a térdinakat és a medencét.

Gyakorlat:
Kezdd a gyakorlatot háton fekve, hajlított térdekkel. Lábaid legyenek medence-szélességnyire egymástól. Lassan kezdd el a padlóról felemelni a gerinced, a farokcsonttól kezdve, csigolyáról csigolyára haladva, miközben a farizmot és a térdinakat feszíted. Végül lassan ereszkedj le, csigolyáról csigolyára haladva.
Talajtorna: lábemelés

Ez a gyakorlat a két kisebb farizmot célozza, elég csak pár centire emelned a lábad az edzésükhöz.

Gyakorlat:
Feküdj oldalra és emeld fel a felül lévő lábad. Ne hagyd, hogy a medencéd és a törzsed elmozduljon! A térdeid nézzenek előre. Egy variáció, ami hasonló izmokat mozgat meg: a felső lábad medencéből fordítsd ki.
Talajtorna: négykézláb

Ez a '70-es évek aerobic videóiból ismert farizom-erősítő mozdulat két farizomcsoportot is megcéloz.

Gyakorlat:
Helyezkedj az egymástól medencényi távolságra levő térdeidre, két karod a padlóra merőleges legyen, egyenes könyökkel. Finoman feszítsd be a hasizmodat, közben a hátad tartsd egyenesen. Lassan húzd fel az egyik térdedet a törzsedig, majd vissza.
Talajtorna: futórajt

A futórajt nemcsak a farizmodat, de a vállakat, csípőt és hasizmokat is edzi. Csináld gyorsabb tempóban, hogy izomépítés közben a kalóriákat is égesd!

Gyakorlat:
Helyezkedj egy szabályos fekvőtámasz pozíciójába. Először egyik lábadat tedd hajlítva előre, miközben a másik hátul nyújtva marad, majd válts lábat. Közben végig feszítsd be a hasizmodat, az ujjaidat pedig távolítsd el egymástól, hogy ezzel megvédd a csuklódat az esetleges sérülésektől.
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Edzés, proteinek, izomnövelők,zsírégetők, sport,motiváció, diéta, prohormon
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-05-18 17:37:18
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü