Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Még sohasem mozogtál semmit rendszeresen? Akkor itt a helyed! Ahogy ígértem, jön egy másik edzésterv is azon teljesen kezdő hölgyek részére, akik eddig még messziről kerülték a sportot, és emiatt a - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Női edzésterv - abszolút kezdőknek!

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Női edzésterv - abszolút kezdőknek!
Női edzésterv - abszolút kezdőknek!
Női edzésterv - abszolút kezdőknek!
Még sohasem mozogtál semmit rendszeresen? Akkor itt a helyed! Ahogy ígértem, jön egy másik edzésterv is azon teljesen kezdő hölgyek részére, akik eddig még messziről kerülték a sportot, és emiatt a legtöbb mozgásforma és gyakorlat olyan újdonságot fog jelenteni, mint kígyónak a pamut zokni.
Ez az edzésterv is hasonlóan működik, mint az első változat: (ha lemaradtatok volna, itt lehet pótolni: Kezdő edzésterv csajok részére.)
Vagyis az edzés felépítése ugyanaz, itt sem lógjuk el az edzés elején a bemelegítést és a legvégén a nyújtást. Ismétlés és sorozatszámokat, pihenőidőt, illetve a gyakorlatok intenzitását tessék komolyan venni, és szintén a már leírtak módján kivitelezni.

Azért lesz némi eltérés is: bár itt sem kímélek meg senkit a jó kis összetett gyakorlatoktól, de a szemet bökdöső különbség, hogy a legtöbb mozgást főképp gépeken fogjuk végezni. Ezek a gépek sokat fognak segíteni Nektek a helyes koordináció kialakításában, és az izmok, ízületek erősítésében.
Ráadásul csökkentik a sérülésveszélyt, mivel csekély az esélye annak, hogy egy rosszul bemért súly alatt ragadunk. Sőt, mivel a mozgás vezetett pályán történik, ezért a gyakorlatok szabályos kivitelezése is gyerekjáték lesz. Combot tárogatni természetesen itt is tilos :).

Ne érezzétek magatokat kirekesztve, mert abszolút kezdőként gépeken fogtok dolgozni, sőt!! Ugyanis nem csak kezdők, de idősebb szeniorok, harci sérült társaink, illetve a hobbigyúrós kategória tagjai is mind ott fognak tolongani. Ti viszont, ahogy erősödtök, megismerkedtetek a gépekkel és a gyakorlatokkal - lehet szép lassan áttérni a szabadsúlyok világába.

Kedves kezdő lányok, tehát a lényeg: keményen edzeni a megfelelő gyakorlatokkal szabályos módon. Pont.
Szilvi / FitBuilder Team
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Testépítés,Fitness,Gym,Prohormones,Protein,No fokozó,Vitamin,BCAA
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-11-26 05:51:49
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü