Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos tippek a kezdetekhez Nézzük meg mik azok a dolgok, amiket feltétlenül magaddal kell vinni a terembe. Bár sok olyat sorolok fel, ami egyértelmű lehet, mégis inkább leírom, mert ki tudja, - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Mi lapuljon a sporttáskádban?

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Mi lapuljon a sporttáskádban?
Mi lapuljon a sporttáskádban?
Mi lapuljon a sporttáskádban?
Hasznos tippek a kezdetekhez Nézzük meg mik azok a dolgok, amiket feltétlenül magaddal kell vinni a terembe. Bár sok olyat sorolok fel, ami egyértelmű lehet, mégis inkább leírom, mert ki tudja, lehet, hogy ami az egyikünknek magától érthetőd, az a másikban fel sem merül. Persze nem ezeket viheted csak az edzésre, de ha ezek már nálad vannak, akkor nagy meglepetés nem érhet.
A váltó ruha kérdés hiúbb férfiaknál legalább olyan fontos, mint a nőknél. Bármilyen izmosnak is gondolod magad, a felső ruha használata férfiaknak is kötelező a termekben, mert ugye nem nézik jó szemmel, ha Te annyira laza vagy, hogy két sorozat között ledobod magadról és feszítgetsz egy kicsit. Kezdő szinten nem valószínű, hogy azon aggódsz majd, hogy mennyire emeli ki a bicepszed a trikód, de haladóknál mókás látni, amikor már az öltözőben minden ruhadarab levételekor megállnak és gyönyörködnek magukban.
A ruha legyen kényelmes, és strapabíró!
A lábbeli zárt, lehetőleg sima talpú cipő. A legtöbb helyen ki is van írva, hogy zárt cipő használata kötelező. Súlyzós edzésre a futócipők nem jó választások, különösen igaz ez a lég vagy zselé betétes futócipőkre. Nehéz súlyos guggolásokhoz ezek baleset veszélyesek!
Egy ásványvizet a folyadékpótlás miatt vigyél magaddal.
Aki nem finnyáskodik, az csak egy üres palackot hozzon, amit szépen megtölthet csapvízzel, akinek meg nem drága a termekben dupla áron kapható palackos víz, azok megvehetik a helyszínen.
Az edző felszerelések - mint a felhúzó heveder, a súlyemelő öv, vagy stopper óra a pihenő időkhöz - mindenkinek egyéni és opcionális.
Van aki saját súlymellényt hord, meg haskereket, saját felhúzó kampós csuklószorítót, meg minden egyéb kutyafülét, megint mások meg csak egy törülközővel a kezükben baktatnak egyik géptől a másikig.
Nem vagyunk egyformák, mások az edzés céljaink és a habitusunk.
Viszont ha elfogadtok egy jó tanácsot, akkor az izomlazító - gyulladás csökkentő krém nagyon hasznos tud lenni, mivel sérülés esetén már a helyszínen be tudjátok kenni az adott testrészt.
Hirdetés

Bár törülközőt már a legtöbb teremben adnak, de sokan viszik a sajátjukat, mondván az mégis higénikusabb. A termekben fertőtlenítőt adagolnak a mosásukhoz és többnyire magas hőfokon "főzik" őket, tehát aggodalomra semmi ok ezzel kapcsolatban. Ennek ellenére mégis egy másik törülközőt praktikus berakni az edzés utáni zuhanyzáshoz.
A zuhanyzás - ha már felmerült - akkor egyértelmű, hogy tusfürdőt, szappant vagy bármit amit használsz, azt se felejtsd otthon. Igen, hozhatod a hajzselédet is. De edzés előtt használni, és csak úgy menni ki az öltözőből, az nekem már az Amerikai Pszicho könyvet juttatja eszembe, tehát csak edzés után!
Illetve szintén a zuhanyzáshoz kapcsolódik a papucs!
Kifejezetten javaslom, mert a közös zuhanyzókban - hiába van takarítva napi többször -, de igen könnyű lábgombát összeszedni.
Ami még praktikus lehet az a szaunához egy fürdőnadrág (lányoknak fürdőruha), de ez nyilván csak olyanoknak, akik szoktak szaunázni.
Ha van még ötletetek, hogy mit érdemes vinni a terembe, és amit valamiért kifelejtettük, akkor várjuk a javaslatokat!
Gil / FitBuilder TEAM
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Edzés, proteinek, izomnövelők,zsírégetők, sport,motiváció, diéta, sport
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-01-13 16:23:21
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü