Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kondisok nagy mesemondói. Sajnos a konditeremben is sokan Andersen a nagy mesemondó babérjaira törnek. Biztosan láttatok már olyat amikor egy fiatal kezdő lemegy a terembe, akkor egy "nagy öreg" - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Legnagyobb hazugságok amivel butítanak a teremben

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Legnagyobb hazugságok amivel butítanak a teremben
Legnagyobb hazugságok amivel butítanak a teremben
Legnagyobb hazugságok amivel butítanak a teremben
Kondisok nagy mesemondói. Sajnos a konditeremben is sokan Andersen a nagy mesemondó babérjaira törnek. Biztosan láttatok már olyat amikor egy fiatal kezdő lemegy a terembe, akkor egy "nagy öreg" elkezdi osztani neki a tutit, és ellátja csupa bölcs tanáccsal. Az mellékes, hogy a kezdő kérdezte-e vagy sem. Ezekből csemegézgettem néhányat, mert bizony hallok olyanokat a teremben, hogy néha padlót fogok.
Első nagy ámítás amibe hajlamosak vagyunk belesni, hogy "ha a bajnokok programját használom, akkor én is Mr. Olympia leszek hamarosan".
Na ez a felfogás teljesen hibás! Sajnos hiába követed te első perctől annak a fickónak a programját, aki akkora mint egy vadrezervátumban felcseperedett bölény, nem fog működni.
Sőt inkább ártani fog, túledzed magad kezdőként.
Ezeknek az arcoknak a többsége már elfogyasztotta egy kisebb község gyógyszertárának megfelelő anabolikus készítményét, és az ilyen program egy olyan kezdőnek, aki éppen csak 50 kg, annak valószínű teljesen használhatatlan lesz. Inkább próbáljatok meg kezdőként fókuszálni a nagy alapgyakorlatokra, sokat enni és pihenni, tolni befelé a tömegnövelőt és nagy figyelmet fordítani a tökéletesen végrehajtott, minőségi ismétlésekre.

Itt az ideje, hogy beszélni kezdjünk az edzés "sötét oldaláról" a szteroidokról! Legnagyobb hazugság amit mondani szoktak, hogy "te is lehetsz olyan nagy, mint a profi testépítők akár szteroid nélkül is, csak hosszabb ideig fog tartani".
Sajnos ez egyszerűen nem igaz! Minden profi testépítő használ szteroidokat, és egyéb növekedést serkentő készítményeket. Természetes úton az izmosság olyan foka, amit a világsztárok mutatnak egész egyserűen nem elérhető.
Amikor gyakorlatilag a bőr már rá van száradva az emberre, és minden kis ér látszódik, miközben az izomtömeg hatalmas.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy fel kellene adnod, megfelelő diétával, táplálék kiegészítéssel és elegendő mennyiségű pihenéssel megtámogatott edzéssel valóban drámai változásokat lehet előidézni a fizikumban. De sajnos nem leszel soha gyógyszerek nélkül olyan, mint a nemzetközi magazinok sztárjai.

Végezz hasizom gyakorlatokat minden nap, a pihenő napokon is, és akkor kockás hasad lesz.
Újabb fals dolog.
Ezer meg egy alkalommal elmondtuk már, hogy a hasizmaid nem akkor fognak látszani, ha megcsinálsz kismillió has prést és 1 csillió felülést, hanem amikor a testzsírodat lefaragod. Egészen addig míg a testzsírod nincsen kb. 15% alatt, addig nem nagyon fog látszódni a hasizmod.
Mellesleg miért végeznél minden nap hasizom gyakorlatokat?
Minden nap nyomsz fekve, minden nap edzed a vállad, karod vagy bármidet? Nem-nem és nem! A hasizom miben különbözik bármelyik másik izomtól? Akkor miért tennél vele bármilyen kivételt. A zsírvesztés a legjobb módszer a hasizmok láthatóvá tevésére, ezt mindenkinek tudnia kellene már.

Folytatásban visszatérünk a mesék világába, addig is ha van olyan "gyúrós mítosz" amivel annak idején téged kábítottak, és amit mai fejjel kinevetsz már, kérlek osszd meg velünk és másokkal a kommenteknél!

Gil / FitBuilder TEAM
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Edzés,Gym,Prohornonok,proteinek,Fehérje,No fokozó,Vitamin,Testépítés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-08-11 16:17:21
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü