Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kevesebbet, de jobban! Kell az, hogy az edzés agyon legyen bonyolítva? Valóban heti 6 nap kellene az edzésre, ahhoz eredményes legyél? - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Heti három edzés a stabil alapokért!

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Heti három edzés a stabil alapokért!
Heti három edzés a stabil alapokért!
Heti három edzés a stabil alapokért!
Kevesebbet, de jobban! Kell az, hogy az edzés agyon legyen bonyolítva? Valóban heti 6 nap kellene az edzésre, ahhoz eredményes legyél?
Nem!
Az igazság az, hogy elég heti három nap súlyzós edzés a teremben, és már hatékony lehetsz! Sokaknak ez valószínűleg túl kevésnek hangzik, és bizonyos szint felett már valóban nem biztos, hogy ez az optimális edzés mennyiség, de most szeretnénk bemutatni azt, hogy milyen egyszerű, és hatékony lehet ez a módszer egy stabil alap kiépítéséhez.
Számtalan edzésterv létezik, és körülbelül 40 féle edzés-bontás minta.
A mostani írás egy igen egyszerű, de annál hatékonyabb mindezek közül: az "évkezdő" minta programunk, az egyik legklasszikusabb "húzó-toló" módszer!

Az edzésterv mint látod piszok egyszer dolgoztat meg egy izomcsoportot egy héten, és az egyszeri napon a gyakorlatok száma közepes. A terhelés azonban kellően nagy ahhoz, hogy kiválóan alkalmazzák olyanok, akik már nagyjából 6-12 hónapja edzenek. Kellően változatos lesz számukra!

Gil / FitBuilder TEAM
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Edzés, proteinek, izomnövelők,zsírégetők, sport,motiváció, diéta, prohormon
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-04-28 21:12:26
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü