Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Genius Nutrition- Fury Extreme nem csak egy egyszerű edzés előtti formula, hanem a legfontosabb fegyver az arzenálodban, amivel a tiszta izomtömeg-növekedést stimulálhatod! - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Genius Nutrition- Fury Extreme

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Genius Nutrition- Fury Extreme
Genius Nutrition- Fury Extreme
Genius Nutrition- Fury Extreme
Genius Nutrition- Fury Extreme nem csak egy egyszerű edzés előtti formula, hanem a legfontosabb fegyver az arzenálodban, amivel a tiszta izomtömeg-növekedést stimulálhatod!
Genius Nutrition- Fury Extreme
FuryTM Extreme - Az impulzus, ami átlendít minden határon, ahol a lehetetlen is lehetséges, az álmok valóra válnak, a teljesítményed pedig minden elképzelést felülmúl? IGEN! Amint a NanoFuryTM eggyé válik a véreddel, bajnokká válsz! Energia, lüktetés, összpontosítás, kitartás és erő koncentrálódnak a csúcsteljesítményedben!

A FuryTM Extreme nem csak egy egyszerű edzés előtti formula, hanem a legfontosabb fegyver az arzenálodban, amivel a tiszta izomtömeg-növekedést stimulálhatod!

A FuryTM Extreme a legfejlettebb, szuperintelligens összetevőivel a legádázabb edzés előtti készítmény, amit életedben használtál, ezt már egyetlen adag után is érezni fogod! A NanoPureTM minőségbiztosítási rendszernek köszönhetően minden egyes összetevő hihetetlen tisztaságú és magas hatásfokkal rendelkezik, hiszen a Genius Nutritionnél tudjuk: ha eredményekről és valódi premium termékekről beszélünk, a minőség számít igazán.
Hirdetés

Nos, készen állsz egy állati edzésre?

Rendeld meg itt:

geniusnutrition.hu

Felhasználási javaslat:
Figyelem! Nagyon erős termék.

Tegyél 22,5 g (2 adagolókanál) terméket 400 ml vízbe és alaposan keverd össze.
Elkészítés után azonnal fogyaszd el! Ne lépd túl a javasolt napi adagot!
A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet.
Törekedj a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életmódra! Terhesség és szoptatás ideje alatt kizárólag akkor fogyaszd a terméket, ha azt a kezelőorvosod jóváhagyta.

Lezárt csomagolásban, szobahőmérsékleten, fénytől védve tárold!


Fury Extreme - Preworkout by Genius Nutrition
FuryTM Extreme – Az impulzus, ami átlendít minden határon, ahol a lehetetlen is lehetséges, az álmok valóra válnak, a teljesítményed pedig minden elképzelést felülmúl? IGEN! Amint a NanoFuryTM eggyé válik a véreddel, bajnokká válsz! Energia, lüktetés, összpontosítás, kitartás és erő koncentrálódnak a csúcsteljesítményedben! A FuryTM Extreme nem csak egy egyszerű edzés előtti formula, hanem a legfontosabb fegyver az arzenálodban, amivel a tiszta izomtömeg-növekedést stimulálhatod! A FuryTM Extreme a legfejlettebb, szuperintelligens összetevőivel a legádázabb edzés előtti készítmény, amit életedben használtál, ezt már egyetlen adag után is érezni fogod! A NanoPureTM minőségbiztosítási rendszernek köszönhetően minden egyes összetevő hihetetlen tisztaságú és magas hatásfokkal rendelkezik, hiszen a Genius Nutritionnél tudjuk: ha eredményekről és valódi premium termékekről beszélünk, a minőség számít igazán.
Genius Fury Extreme Genius Fury Extreme
Genius Fury Extreme Genius Fury Extreme
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Genius Nutrition-iBCAA, protein, tejsavó,amino, bcaa, Fury Extreme
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-01-13 16:22:18
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü