Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Genius Nutrition-t 2016-ban Belgiumban alapítottuk azzal a céllal, hogy abszolút prémium minőségű termékeket nyújthassunk sportolók számára, az ő valódi igényeik kielégítésére. - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Genius Nutrition, a minőség a védjegyünk!

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Genius Nutrition, a minőség a védjegyünk!
Genius Nutrition, a minőség a védjegyünk!
Genius Nutrition, a minőség a védjegyünk!
A Genius Nutrition-t 2016-ban Belgiumban alapítottuk azzal a céllal, hogy abszolút prémium minőségű termékeket nyújthassunk sportolók számára, az ő valódi igényeik kielégítésére.
A Genius Nutrition-t 2016-ban Belgiumban alapítottuk azzal a céllal, hogy abszolút prémium minőségű termékeket nyújthassunk sportolók számára, az ő valódi igényeik kielégítésére. A tudomány, a valódi prémium minőség és az innováció kombinációja hivatott elérni a leghatékonyabb termékek palettáját. Cégünk termékeit az Európai Unió legjobb nyersanyagainak felhasználásával állítjuk elő, génmódosított források nélkül és kizárólag természetes és biztonságosan alkalmazható édesítőszerek alkalmazásával.
Ez teszi lehetővé számunkra, hogy az iparág egyik vezető márkájává váljunk. Akármit is keresel, a termékeink hozzásegítenek, hogy az élet minden területén jobb eredményeket érj el: edzésben, teljesítményben és az egészséged megóvásában is.
Prémium minőségű termékeinket a legszigorúbb és legmagasabb szintű minőségbiztosítási elvárásoknak megfelelően állítjuk elő.
Genius Nutrition, a minőség a védjegyünk!
Hirdetés

Miért pont a Genius Nutrition?

 • A kiváló minőség kiváló eredményekhez segít.
 • Kizárólag természetes és egészséges összetevők és édesítők.
 • Prémium protein a belga és a holland mélyföldön legeltetett tehenek tejének felhasználásával,
 • akik a számukra legmegfelelőbb, természetes táplálékot fogyasztják, ezáltal kevesebb egészségügyi komplikációnak vannak kitéve és tejük kimagaslóan értékes proteinforrásnak minősül.
 • Minden tejsavót és kazeint tartalmazó készítményünk előállításához kizárólag füvet fogyasztó tehenek organikus tejét használjuk fel.
 • Minden felhasznált kivonattal és egyéb alapanyaggal kapcsolatban garantáljuk, hogy nem genetikailag módosított vagy ártalmas kemikáliák, gyomirtók által kezelt forrásból származik. Nem használunk mesterséges színezéket és ízesítőket.
 • Minden ízesítő és adalékanyag közvetlenül friss gyümölcsökből és magas minőségű természetes összetevőkből származik.
 • A tudomány legújabb innovációit olvasztjuk be a termékeinkbe.
 • Kizárólag 100%-ban természetes erjesztési eljárással készült prémium aminosavakat használunk.
 • Legfejlettebb formulák.
 • Minden termékünk Belgiumban készül, az EU minőségi elvárásainak megfelelően.
 • Termékeink EU-s és nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítványokkal rendelkeznek.
 • Minden apró részletre figyelünk, hogy a legmagasabb minőségű termékeket nyújtsuk.

Nézd meg a termékeket ITT : http://geniusnutrition.hu/
Genius Nutrition® - Do you train with Fury Extreme
FuryTM Extreme – Az impulzus, ami átlendít minden határon, ahol a lehetetlen is lehetséges, az álmok valóra válnak, a teljesítményed pedig minden elképzelést felülmúl? IGEN! Amint a NanoFuryTM eggyé válik a véreddel, bajnokká válsz! Energia, lüktetés, összpontosítás, kitartás és erő koncentrálódnak a csúcsteljesítményedben! A FuryTM Extreme nem csak egy egyszerű edzés előtti formula, hanem a legfontosabb fegyver az arzenálodban, amivel a tiszta izomtömeg-növekedést stimulálhatod! A FuryTM Extreme a legfejlettebb, szuperintelligens összetevőivel a legádázabb edzés előtti készítmény, amit életedben használtál, ezt már egyetlen adag után is érezni fogod! A NanoPureTM minőségbiztosítási rendszernek köszönhetően minden egyes összetevő hihetetlen tisztaságú és magas hatásfokkal rendelkezik, hiszen a Genius Nutritionnél tudjuk: ha eredményekről és valódi premium termékekről beszélünk, a minőség számít igazán. Nos, készen állsz egy állati edzésre?
Genius Nutrition workout | George Avram | Whisper
Genius Nutritionnél tudjuk: ha eredményekről és valódi prémium termékekről beszélünk, a minőség számít igazán. http://geniusnutrition.hu/
Genius INTRA-HD 900g Genius INTRA-HD 900g
Genius Fury Extreme 405g Genius Fury Extreme 405g
Genius Whey-X5 2000g Genius Whey-X5 2000g
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Edzés, proteinek, izomnövelők,zsírégetők, sport,motiváció
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-01-02 05:53:55
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü