Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyönyörűen kirajzolódott izmokra, lapos hasra és arra az érzésre vágyik, hogy Ön a nyári szabadságán valóban jól néz ki? Semmi gond, mi segítünk Önnek az álom beteljesítésében. Ehhez néhány - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Decimate Eca, égesse el a zsírt egyszer s mindenkorra

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Decimate Eca, égesse el a zsírt egyszer s mindenkorra
Decimate Eca, égesse el a zsírt egyszer s mindenkorra
Decimate Eca, égesse el a zsírt egyszer s mindenkorra
Gyönyörűen kirajzolódott izmokra, lapos hasra és arra az érzésre vágyik, hogy Ön a nyári szabadságán valóban jól néz ki? Semmi gond, mi segítünk Önnek az álom beteljesítésében. Ehhez néhány tanácsunkra lesz szüksége. Bár az utóbbi hetekben alacsony hőmérsékletek gyötörnek bennünket, fel sem ocsúdunk és már itt lesz a nyár és biztosan szeretné felkészülten várni! Ne vesztegessük az időt, kezdjük el azonnal.
Fogyni szeretnék, de nem tudom, hogyan

Ez a folyamat nem olyan bonyolult, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Egyszerű matematika. Az Ön energiafelvételének (a táplálékban felvett energia) alacsonyabbnak kell lennie, mint az energetikai kiadásnak (testi aktivitás, torna, bazális metabolizmus). Egyedül csak ebben az esetben fogja a teste az energiát az Ön zsírjából felvenni. Amennyiben az Ön célja az izomtömeg megőrzése, esetleg növekedése, szükséges betartani az előírt táplálkozási és edzésrezsimet.

Gyerünk szépen sorjában

Elhatározta, hogy valamit kezd az alakjával. Elsősorban be kell állítania az elméjét arra, ami Önre vár. A fogyás, főleg kezdetben aránylag megerőltető, elsősorban amiatt, hogy az eredmények nem vehetők észre olyan gyorsan. Az ember könnyen elveszíti a motivációt, a lelkesedést ás annak az értelmét, amit csinál. Ebben senki sem tud segíteni Önnek, egyedül kell helytállnia. A jutalom a kitartásért a gyönyörű alak lesz és olyan érzés, amire büszke lesz.

Az első dolog, amit tennie kellene az az, hogy alkalmazzon változtatásokat az étlapján.

A következő elvek betartását ajánljuk:

 • Kezdjen el rendszeresen étkezni (egyen 2 - 3 óránként)
 • Reggelizzen
 • Zárja ki az étrendjéből az egyszerű cukrokat és az egészségtelen zsírokat
 • 1 - 2 ételt helyettesítsen proteinkoktéllal
 • A szacharidokat inkább ebéd előtt fogyassza és az ebédre, vacsorára fogyasztott eledelét túlnyomórészt fehérjéknek kellene alkotniuk
 • Tartsa be az elégséges folyadékbevitelt 2 - 3 liter víz naponta, érje be a csapvízzel
 • Fogyasszon elegendő rostanyagot. A legjobb forrás a zabpehely, zöldség és gyümölcs
 • Ne tartson az éhségérzettől


Mi a metabolizmus?

A metabolizmus anyag- és energetikai felvétel és a tápanyagok feldolgozása a testben. Magában foglalja az emésztés termékeinek átalakulását hulladékanyagokká. A metabolizmus testünk belsejében szakadatlanul dolgozik, napi 24 órában.

Ha bármilyen táplálékot veszünk fel, az enzimek és az egész emésztő szervrendszer átalakítja azt energiává és ez tartja működésben az egész szervezetünket. Minél gyorsabban működik a metabolizmus, annál több energiát fogyaszt el a táplálékból, és annál kevesebb súlyt szed fel az ember.

Tornázzon, sportoljon, mozogjon...

A második legjobb dolog, amit tehet az az, hogy elkezdi a rendszeres mozgást. Nem kell annak fitneszközpontnak lennie, sem pedig hosszú futásoknak. Kezdetnek teljesen elegendő a séta vagy úszás. Az edzőteremben végzett tornának azonban megvannak a maga előnyei. Stimulálja a hormonális rendszert, javítja a zsírégetést és elősegíti az egyes izomterületek formálását. Kezdetben elég 2 edzés, később hozzáadhat még edzésegységet. Ha az Ön metabolizmusa lelassult, a testi aktivitás segít a meggyorsításában.

Használja ki a kardio edzést

A kardio a vaszkuláris fogalom leszármazott rövidített megnevezése. Ez az edzés egyedüli fajtája, amellyel effektíven megerősítheti az emberi test legfontosabb izmát - a szívet. Azon kívül, és számunkra a legfontosabb, hogy olyan aktivitásokról van szó, amelyek közben zsírégetésre kerül sor. Eleinte kezdjen kisebb térfogattal, elegendő 20 perc, később ezt az értéket megnövelheti.

Valóban szükségesek a táplálékkiegészítők?

Egészen őszinték leszünk Önhöz. A szupplemensek zsírégetésre szolgálnak, de csak abban az esetben szükségesek, ha Ön betartja a helyes táplálkozás és a rendszeres edzés elveit. Alkalmazásuk abban az időszakban, amikor Ön pizzát és hamburgert eszik és nincs ideje a tornára, feleslegesen kidobott pénz. Ha teljesítette a táplálkozás és a testi aktivitások területét, akkor jöhetnek szóba a táplálékkiegészítők. Ezek segítenek Önnek. Ebben az esetben ajánljuk, hogy a lehető legjobbhoz folyamodjon, ami csak a piacon található.
Egyenesen varázslatos termék a Decimate Eca, amely akár nyolc extrém hatékony anyagból tevődik össze. Neki köszönhetően fogyása gyors lesz, nem kell aggódnia a krízis, hangulat- és energiaromlás miatt és az eredmények tartósak lesznek.
Hirdetés

Miért éppen a Decimate Eca?
RENDELD MEG ITT: Decimate Eca
Olvassa el ezeket az előnyöket és maga is megérti

 • Gyors és tartós eredmények
 • Zsírégetés az izomtömeg fogyatkozása nélkül
 • Gyorsítja a metabolizmust
 • Növeli az energiamennyiséget
 • Elősegíti a jókedv érzését
 • Erős termogén hatás
 • Megszünteti a fáradtságot


És a készítmény összetevői? A legjobbak!

A Decimate Eca megaerőt rejt magában nyolc összetevő formájában, amelyek garantáltan elbánnak a zsírral. A zsírégető anyagokon kívül olyan összetevőkről is szó van, amelyek segítenek legyőzni a fáradtságot és jobban kezelni a fogyás egész folyamatát.
Melyekről van szó konkrétan?

Koffein - a legismertebb stimuláns a világon, amely növeli a figyelmet, megszünteti a fáradtságot, kiváltja a jókedv érzését és segít a zsírégetésben.

Tirozin - a dopamin és a noradrenalin prekurzora, javítja a kedvet, a szervezet ellenállóságát a stresszel szemben. Segít csökkenteni az étvágyat.

Ma Huang Kivonat - hatóanyaga a pszeudoefedrin, amely a testben efedrinné transzformálódik.

White Willow Bark - szalicilátokat tartalmaz és hatékonyan küzd a mozgásapparátus és az idegek gyulladásai ellen. Erős szinergikus hatás a zsírégetésre a többi összetevővel együtt.

DMAA - erős CNS stimuláns, eufóriát okoz és intenzív energiaáramlást. Ez az energia 3 - 5 órán keresztül tart. Gyorsítja a metabolizmust és segít a zsírégetésben.

Vinpocetine - szélesíti az ereket, erősíti az agyi metabolizmust.

Evodia extract - természetes zsírégető.

Citrus Aurantium extakt - az efedrin életképes pótlását képviseli.

Tudta?

Hogy bazális metabolizmus is létezik?
Ez egy érték, amely kifejezi, hogy mennyi kalóriát éget el egy nap alatt az emberi test olyan esetben, ha nincs kifejtve semmilyen testi aktivitás.

RENDELD MEG ITT: Decimate Eca
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Prohormon,edzés,bcaa,fitness,testépítés,gym,protein,no fokozó,edzőterem
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-07-18 13:40:54
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü