Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hiányzik a cél. - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Az edzés során elkövetett leggyakoribb hibák - 5. rész

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Az edzés során elkövetett leggyakoribb hibák - 5. rész
Az edzés során elkövetett leggyakoribb hibák - 5. rész
Az edzés során elkövetett leggyakoribb hibák - 5. rész
Hiányzik a cél.
Nagyon sokan, akik súlyzós edzésre adják a fejüket, egyszerűen elkezdenek "gyúrni" anélkül, hogy magukban tisztába tennék mit is szeretnének elérni.

Talán egy kicsit erősödni, talán egy kicsit tömeget építeni? Ha magad előtt sem egyértelmű pontosan mit szeretnél elérni, akkor nem is tudod megvalósítani! Ha viszont tudod mit akarsz, és kész vagy tenni érte el fogod érni!

Tűzz ki pontos, célokat pl. "le akarom redukálni a testzsíromat 10% alá", vagy "fel akarok tömegelni 100kg-ra", esetleg "fekve nyomásban el akarom érni a saját testsúlyom másfél szeresét". A lényeg, hogy legyenek konkrét céljaid az edzésben is, ugyanúgy mint az élet más területein.

A fenti példáknak mind-mind megvan a maga módszere, hogy elérd azt a későbbiekben. Mert nincs olyan diéta vagy táplálék kiegészítő, és nem létezik olyan edzésterv ami minden célra univerzálisan alkalmas lenne. Emiatt mindenképpen tűzz ki több rövidtávú célt és egy hosszútávút, ha elérted az elsőt, akkor egy újabbat, és így tovább... Ha hiányzik a fókusz, akkor hiányzik majd az eredmény is. Kerüld ezt el! Eddz okosan és céltudatosan! Ha megfogalmaztad magadban a célt, akkor koncentrálj csak arra amíg el nem érted, és ne váltogasd ész nélkül az edzésterveket, mert egy helyben fogsz topogni! A testedzésre sajnos nem igaz, hogy "minden út Rómába vezet", itt mindenkinek mások a céljai!

Gil / FitBuilder Team
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Edzés,Gym,Prohornonok,proteinek,Fehérje,No fokozó,Vitamin,Testépítés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-09-07 19:41:07
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü