Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bevezető Sokan kezdenek bele különböző testedzésbe, és még ennél is többen feladják pár hónap után - rosszabb esetben egy sérüléssel, szerencsésebb esetben csak az áhított eredmények elmaradása - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Az edzés során elkövetett leggyakoribb hibák - 1. rész

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Az edzés során elkövetett leggyakoribb hibák - 1. rész
Az edzés során elkövetett leggyakoribb hibák - 1. rész
Az edzés során elkövetett leggyakoribb hibák - 1. rész
Bevezető Sokan kezdenek bele különböző testedzésbe, és még ennél is többen feladják pár hónap után - rosszabb esetben egy sérüléssel, szerencsésebb esetben csak az áhított eredmények elmaradása miatt. Az alábbiakban szeretnék ismertetni néhány olyan mindennapos hibát, amelyeket jó eséllyel te magad is elkövettél vagy elkövetnél.
Az a tervünk, hogy felkavarjuk egy kicsit az állóvizet,
ezért rá szeretnénk majd világítani arra, hogy ahogyan a termekben edzenek az emberek, vagy ahogyan a magazinok nagy része próbálja magyarázni az nagyon sok embernél szinte hatástalan.
Sőt szeretnénk egy kicsi kilépni abból a szűk látókörből, hogy csak egyféle edzésmódszer van, illetve abból is, hogy mindenkiből profi testépítőt akarjunk faragni - akár akarja ezt, akár nem.
Mert a tapasztalatom az, hogy sokaknak az veszi el a motivációját, hogy lehetetlen étrendekkel és túlbonyolított edzéstervekkel, illetve még lehetetlenebb diétákkal találkozik.

Mi megpróbálunk mindig arra törekedni, hogy színes és változatos témákról olvashassatok nálunk. Ehhez fontos számunkra a véleményetek, a leveleitek, miről szeretnétek olvasni.
Szeretnénk benneteket ösztönözni, hogy írjatok, vitatkozzatok - természetesen a másik sértegetése nélkül, disztingvált keretek között. Reméljük, hogy sok új, számodra érdekes témáról fogsz majd olvasni, és végre túllépünk ezen a csak a 4x8 ismétlés az egyetlen út siralomvölgyön...

A holnapi naptól részletesen ismertetjük, melyek azok a hibák amik miatt valószínűleg egy helyben topogsz majd.
Folytatás következik...

Gil / FitBuilder Team
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Edzés,Gym,Prohornonok,proteinek,Fehérje,No fokozó,Vitamin,Testépítés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-09-07 19:39:51
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü