Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ön is azok kategóriájába tartozik, akik tökéletesen körvonalazott alakot szeretnének ideálisan mély hasizmokkal? Olvasson csak tovább, ez a cikk éppen Önnek szól. Mindenki, aki erősítéssel - Testépítés, Body building magazin
részletek »

ADIPOKILL ... tíz ok, amiért azt mondjuk a zsírnak: ELÉG!

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
ADIPOKILL ... tíz ok, amiért azt mondjuk a zsírnak: ELÉG!
ADIPOKILL ... tíz ok, amiért azt mondjuk a zsírnak: ELÉG!
ADIPOKILL ... tíz ok, amiért azt mondjuk a zsírnak: ELÉG!
Ön is azok kategóriájába tartozik, akik tökéletesen körvonalazott alakot szeretnének ideálisan mély hasizmokkal? Olvasson csak tovább, ez a cikk éppen Önnek szól. Mindenki, aki erősítéssel foglalkozik, ezt több okból csinálja. Egyesek elsődleges célja az egészség és a kondíció javítása, de a túlnyomó többség azért csinálja, hogy jobban nézzen ki. Tehát esztétikai okokból erősítenek. Éppen ezek az okok azok, amelyek az ember elméjében nagy adag motivációt képesek elindítani, amely ebben a sportban annyira szükséges.
Az égetők kategóriája nem éppen az a kategória, ahol az utóbbi években valamilyen radikális változások történtek volna. Az öreg, rég ismert dolgokkal találkozhatunk itt állandóan, és ezek egyfolytában működnek az embereknél. Az a problémájuk, hogy ezekből az anyagokból csak kevés van a termékekben vagy a termék egy, maximum két összetevőből áll.

Az ADIPOKILL más...
RENDELD MEG ITT: Adipokill
Ha azt mondjuk Önnek, hogy az Adipokillban 10 hatékony összetevő rejlik és azt merjük állítani, hogy ezek a legjobb összetevők a zsír elleni harcban, talán nem fogja nekünk elhinni. Ez azonban így van. Összetételben egyetlen más termék sem vetekedhet vele az égetők kategóriájából. Mutassuk be őket...

1. Koffein - a koncentráció, a figyelem és a kitartás javításának legismertebb és egyúttal leghatékonyabb természetes forrása. Javítja a motorikus képességeket, elősegíti a zsír lebontását. Különlegessége, hogy irányítja a lerakódott zsír szintjeit, amely főleg olyan testrészekben összpontosul, mint az alhas, combok vagy a fenékizom.

2. Zöld tea - az emberi egészségre ható értékességét és hasznosságát az emberek már hosszú évek óta ismerik. A koffeinhez hasonlóan stimulálóan hat és képes az elménket folytonos készültségben tartani.

3. 5-hidroxi L-triptofán - a szerotonin nevű hormon prekurzora. Ez a hormon viszi át az ingereket és neki köszönhetően érzi magát az ember jól, kellemesen, jókedvűnek és kiegyensúlyozottnak. A fogyás időszaka a szervezet számára nagy stressz, annak ellenére is, hogy Ön eltökélte, hogy győzni fog a zsír felett, számoljon azzal, hogy útja során krízishelyzetekkel is találkozik majd. Az 5-hidroxi L-triptofánnal ezeket az állapotokat könnyebben fogja tudni kezelni, vagy egyáltalán nem fogják Önt gyötörni.

4. Citrus Aurantium extract - a fogyásra gyakorolt pozitív hatásait már a 90-es évek végén felfedezték. Sőt azt állítják róla, hogy az efedrin életképes pótlása is lehetne.

5. Yohimbin - a természetből származó leghíresebb afrodiziákum. Javítja a vér átfolyását és elősegíti a zsírszövet gyorsabb apadását a zsírsavak oxidációjával.

6. Az indiai csalán gyökere - a szívproblémák, magas vérnyomás kezelésében kifejtett pozitív hatásain kívül az indiai csalán elsősorban kitűnő zsírégető.

7. Keserű dinnye - egy vegyi anyagot tartalmaz, amely tulajdonságainál fogva az inzulinhoz hasonló. Pozitívan igazgatja a vércukorszintet.

8. D-pinitol - befolyásolja a glükóz metabolizmusát és elősegíti a kreatin jobb felszívódását, gyors cukrok használatának szükségessége nélkül.

9. Evodia - kivonatát a túlsúly elleni küzdelemben használják, a fő összetevőjét képező evodiamin nevű anyag szintén erős gyulladásgátló hatásokkal rendelkezik és eliminálja a fájdalomérzetet.

10. Garcinia Cambogia - HCA hidroxi-citromsavat tartalmaz, amely jelenleg a legnagyobb divat a zsír elleni küzdelemben. Pozitív hatásait nem csak a táplálkozási szakemberek emelik ki, hanem az orvosok is.

Már elhiszi, hogy az ADIPOKILL más?

Évekkel igazolt anyagokból tevődik össze, amelyek már bebizonyították a pozitívumaikat és joggal a piacon maradtak. Azonban vannak itt olyan anyagok is, amelyeknek nagy perspektívájuk van a jövőre nézve. Ami a fő és ismételni fogjuk magunkat, hogy minden kapszulával a testének a zsírpusztító anyagok legkiegyensúlyozottabb szinergikusan ható koktélját adja majd.
Hirdetés

Az ADIPOKILL hozzáadott értéke az a tény, hogy minden összetevője természetes. Sőt ezek olyan anyagok, amelyek a népi orvostudományban már több száz éve használatosak a jótékony hatásaik miatt.

De hogy ez ne legyen ennyire egyszerű...

Egy dolog tudni, hogy melyik a legjobb zsírégető, de még ezekkel sincs nyert ügye. A fogyás specifikus folyamat, amelyben három terület vesz részt:

  • Táplálék,
  • Edzés,
  • Szupplemensek.


A legnagyobb hangsúlyt a táplálkozásra és a táplálékra helyezik ebben az időszakban. Akár 70%-os sikert tulajdonítunk neki. Szükséges, hogy az étlapról lefaragjuk az egészségtelen zsírokat és cukrokat. Olyan ételeket kell választani, mint a sovány hús, alacsony zsírtartalmú tejtermékek, zabpehely, rizs, burgonya, zöldség és gyümölcs. Az ételadagját 2 - 3 óránként kellene fogyasztania és be kellene tartania a fokozott folyadékbevitelt.

Az edzésben a tréning intenzívebbé tételének a módszereit alkalmazzák, és nem csak az edzésegységben, hanem az edzések heti gyakoriságában is. Kitűnő segédeszköz az aerob aktivitás, amely segít Önnek a metabolizmus meggyorsításában és az izmoknak a zsírtól való megtisztításában.

Az utolsó helyen a táplálék kiegészítők állnak. Ezek akkor érvényesülnek, ha Ön a fent említett két területet komolyan veszi. Megalapozottak azokban a helyzetekben, amikor az Ön haladása megállt, ismét el kell rugaszkodnia vagy szüksége van az elemek feltöltésére. A zsírégetőknek hála Ön elégeti a zsír utolsó maradékait is.
RENDELD MEG ITT: Adipokill
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Prohormon,edzés,bcaa,fitness,testépítés,gym,protein,no fokozó,edzőterem
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-07-18 13:41:22
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü