Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az első két részben megbeszéltük, hogy mik az alapszabályok, amiket be kell tartanod és miket kell enned ahhoz, hogy fogyni tudj. Most elmondjuk, hogy végül min fog múlni a fogyókúrád sikeressége. - Testépítés, Body building magazin
részletek »

A diéta alapja - Harmadik rész

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A diéta alapja - Harmadik rész
A diéta alapja - Harmadik rész
A diéta alapja – Harmadik rész
Az első két részben megbeszéltük, hogy mik az alapszabályok, amiket be kell tartanod és miket kell enned ahhoz, hogy fogyni tudj. Most elmondjuk, hogy végül min fog múlni a fogyókúrád sikeressége.
Amikor már tudod, hogy miket kell enned és mikor, akkor csak egy dolog zavarhat bele a diétába, ez pedig a saját akaraterőd.
Ezen múlik, hogy végül le fogsz-e fogyni vagy sem.
Amikor már a kellő tudás megvan, akkor ne fogd másra, csak rajtad múlik a diétád sikeressége és ez nagyon jól is van így. Ha kitartó leszel, akkor a végén te fogod learatni a babérokat.

Az első 1 hét biztosan nagyon nehéz lesz.
Ilyenkor a szervezeted mindent megtenne azért, hogy a régi ételeket edd. Biztos, hogy sokszor leszel éhes, biztos nyűgösebb leszel és a szokásosnál ingerültebb. Próbálj meg az első nehéz héten túlenni, utána már könnyebb lesz.
Összpontosíts folyamatosan a diétára és az lebegjen előtted, hogy le fogsz fogyni és úgy fogsz kinézni, ahogy szeretnél. Ne hagyd, hogy bármi kizökkenthessen, akár egy rosszindulatú beszólás, az, hogy a héten épp nem fogytál vagy már az egészből eleged van és nem bírod.
Te fogod a legjobban tudni, hogy miken mentél keresztül és nem adják ingyen a jó alakot, és pont ezért fog olyan jól esni, amikor elégedetten állsz majd a tükör előtt.
Abban a pillanatban biztos Te leszel a legbüszkébb! És nem az lesz az egyetlen előny, hogy jobban fogsz kinézni. Sokkal energikusabb leszel, nem fogsz kifáradni egy kis mozgástól, nem fogsz mindentől megizzadni.

Tehát a diétád végső sikeressége biztos ezen fog múlni. Ha figyelsz és keményen csinálod a fogyókúrát, akkor biztos le fogsz tudni fogyni.

Remélem megfogadod az itt elhangzottakat és sikeres lesz a diétád!
Sok kitartást kívánunk!
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Edzés, proteinek, izomnövelők,zsírégetők, sport,motiváció, diéta, prohormon
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-05-25 20:47:31
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü