Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tudj meg most mindent a termogenikus zsírégetőkről! Népszerűek, hangzatosak, hírhedtek. Felpörgetett energiaszintet, sebtében leolvadó kilókat, és a sivatagnál is szárazabb izomtömeget ígérnek. - Testépítés, Body building magazin
részletek »

Thrash

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Thrash
Thrash
Thrash
Tudj meg most mindent a termogenikus zsírégetőkről! Népszerűek, hangzatosak, hírhedtek. Felpörgetett energiaszintet, sebtében leolvadó kilókat, és a sivatagnál is szárazabb izomtömeget ígérnek. Vajon ez ismét csak egy üres, reményeket sugalló reklámszöveg, vagy okosan használva valósan segíthetik a céljainkat?
Természetes előfordulásuk
A termogén zsírégetőket természetes növényi forrásokból nyerik ki, melyek olyan serkentő hatóanyagokat tartalmaznak, mint például a szinefrin, koffein, és a hírhedt efedrin.

Hatása - mi az, amit a termogenikus zsírégetőktől elvárhatunk?

SEGÍTHET abban, hogy jobban pörögjön az az anyagcsere...

RENDELD MEG ITT: Thrash

A termogenezis az a természetes folyamat, amelynek során a szervezet hőenergiát állít elő. A termogenezis fogalma szorosan összekapcsolódik az anyagcsere hatásmechanizmusával: ugyanis a fokozott hőtermelés élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, mely pedig nagyobb fokú kalória felhasználást eredményezhet.
A termogenikus zsírégetők olyan anyagok, melyekkel befolyásolható a szervezet termogenezise. Hatásukra ugyanis megemelkedik a szervezet alaphőmérséklete, fokozódik az anyagcsere, így napi szinten az elhasznált energiamennyiséget növelhetik, ezáltal pedig hozzájárulva a hatékonyabb zsírvesztéshez.

SEGÍTHET némi extra energia beszerzésében...

A termogenikus zsírégetők olyan összetevőket tartalmazhatnak, amelyek a mellékvese hormonjainak (adrenalin, noradrenalin, dopamin) stimulálásával megnövelik a szervezet energiafelhasználását. Olyan löketet adhatnak a testednek, amitől nemcsak az anyagcseréd, hanem a tested minden porcikája pöröghet az edzéseken, - így az extra alacsony kalória bevitelen tengődő diétázó sem fog életunt kedvvel, fáradtan vánszorogni a futópadon.

SEGÍTHET agyilag is helyre tenni...

A központi idegrendszerre gyakorolt hatásán keresztül segítenek a hatékonyabb mentális fókusz kialakításában. Ez kimondottan előnyös lehet nemcsak a testépítésben, hanem más, koncentrációt igénylő sportoknál (pl. küzdősportok, csapatjátékok, stb.)
Hirdetés

SEGÍTHET csökkenteni az étvágyadat...

Egyes tapasztalatok szerint segítenek csökkenteni az étvágyat, - vagy legalábbis mérséklik azt.

Észrevettél valamit? A kulcsszó mindenhol a SEGÍTHET szó volt. Ha nem diétázol megfelelően, és nem sportolsz mellette, akkor a termogenikus zsírégető önmagában szinte csak kidobott pénz. De ha képes vagy Te is megtenni az alaplépéseket a célodhoz, akkor ezek az összetevők jó barátként átsegítenek a diéta ismert akadályain - azaz a belassult anyagcserén, a fáradékonyságon, koncentrációs nehézségeken és a farkaséhségen.

Alkalmazása, használatával kapcsolatos tudnivalók

A komplett termogén zsírégetők hatása az enyhétől az egészen vad pörgetőkig megtalálható. Mi pedig maximalisták vagyunk, szeretünk elmenni a végletekig és az edzésünkből is a lehető legtöbbet kihozni - de ugye nem mindegy milyen áron. Olvasd el figyelmesen a használattal kapcsolatos tanácsainkat!

Mindenek előtt!!! Kik NEM szedhetnek stimuláns hatású, azaz termogén zsírégetőket? Csakis teljesen egészséges emberek számára javasolt a szedése.

Akiknek bármiféle keringési rendszert érintő problémája van, cukorbetegségben és egyéb anyagcserezavarban, vagy más krónikus betegségben szenved, annak TILOS a termogén zsírégetőket használnia.

Szintén felhívnánk a figyelmet arra, hogy a felfokozott fizikai állapot, és a központi idegrendszerre gyakorolt hatások miatt a depressziót, pánik szindrómát és egyéb pszichés problémákat súlyosbíthatja, ezért szedése ebben az esetben sem javasolt.

Mikor érdemes bevenni őket?

A termogén zsírégetők használatával kapcsolatosan kétfajta nézet uralkodik, és mindegyik oldalnak megvan a maga miértje.

Az első, és gyakoribb eset: Használd edzés előtt fél órával, éhgyomorra.
Előny: ahogy már említettük a hatóanyagoknak köszönhetően növeli az energiaszintet, melynek edzés közben vesszük igazán nagy hasznát.
A felspannolt állapotnak köszönhetően nagyobb kedvvel ugrunk neki a súlyoknak, vagy a futógépnek - és ennek köszönhetően még több kalória mehet a süllyesztőbe. Nem célszerű viszont este termogenikus zsírégetőkkel edzeni, mert pörgető hatásuknak köszönhetően bizony akár a hajnali órákig is énekelheted a "Nem jön álom a szememre..." nótát.

A másik nézet: mivelhogy az edzésnek megvan a maga anyagcsere pörgető hatása, ezért a termogén zsírégetőket edzéstől függetlenül, reggel/délelőtti órákban, éhgyomorra kell bekapdosni.
Ez a tábor azzal érvvel, hogy a hatékonyan végzett kardió vagy súlyzós edzés így is-úgy is megemeli a pulzusszámot, vérnyomást és a testhőmérsékletet, és ha erre a természetes folyamatra még rádobunk még egy stimuláns zsírégetőt, akkor az bizony már túlzott terhelésnek teheti ki a keringési rendszerünket. Ezzel ellentétben az edzéstől függetlenül alkalmazott termogén anyagokkal a pihenőnapon is élvezhetjük a fenti hatásokat - azaz felélénkíthetjük magunkat és az anyagcserénket - nagyobb fokú egészségi kockázatok nélkül.

RENDELD MEG ITT: Thrash

Mennyi a beviteli mennyiség?

A beviteli mennyiség minden dobozon megtalálható és feltétlenül tartsd be. A stimulánsok iránti érzékenység nagy egyéni eltéréseket mutat. Ahhoz, hogy megtaláld a Te határaidat, mindig a legkisebb mennyiséggel indulj.

Miért érdemes ciklizálni a termogenikus zsírégetőket?

Egyrészt, mert a szervezetünk egy idő után hozzászokhat a stimulánsok hatásaihoz, és így a várt hatás hamarosan csökkenni fog. Ugyanakkora eredmény eléréséhez egy idővel már nagyobb dózisra lenne szükség - amit pedig nem emelhetünk a végtelenségig. Másrészt a stimulánsoknak köszönhető végtelen energia kimerítheti az amúgy is diétán tengődő tested véges kapacitásait, és könnyen túledzésbe, kedvtelenségbe, sérülésbe csaphat át a menet.
Harmadrészt pedig nem lehet állandóan stimulánsokon élni. Hidd el, a szervezeted hosszabb távon egyáltalán nem díjazná. Javasolt ciklikus alkalmazásuk: nagyjából 8 hét után érdemes egy rövid 1-2 hetes szünetet tartani szedésükkel.

Mellékhatása

A termogén zsírégetők - pláne nem megfelelő alkalmazás során - bizony megterhelik a szív-és érrendszert, és ezáltal fokozott terhelésnek teszik ki a szervezetet. Ha nem megfelelő mennyiségben alkalmazod, vagy túlzottan is érzékeny vagy a stimuláns valamely összetevőjére, akkor a következő mellékhatásokkal kell számolnod, mint például a megnövekedett vérnyomás és pulzusszám, irritáció, alvászavarok, kézremegés, idegesség, ingerlékenység stb.
THRASH THRASH
THRASH THRASH
Szólj hozzá a cikkhez
Forrás: Thrash
Címkék - Edzés,Gym,Prohornonok,proteinek,Fehérje,No fokozó,Vitamin,Testépítés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-09-01 20:19:00
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü