Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A minap a következő megállapítást hallottam egy hímnemű barátomtól: „Egy nőnek legyen vagy jó melle, vagy jó feneke.” Nos, plasztikában nem utazunk, így a kijelentésnek csak az egyik - Testépítés, Body building magazin
részletek »

2018 a kerek fenék éve? Akkor fogadd meg a tippjeinket!

A testépítés Tuti Magazinja. Érdekességek, ötletek, tuti tippek és segítség a testépítéshez, elkezdéséhez. Itt mindent megtalálsz ami testépítés, Bodybuilding, táplálékkiegészítő, zsírégetés, fogyás, izomnövelés, edzés, protein, fehérje, tömegnövelés
Testépítés, Body building magazin
Itt vagy: Testépítés, Body building magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
2018 a kerek fenék éve? Akkor fogadd meg a tippjeinket!
2018 a kerek fenék éve? Akkor fogadd meg a tippjeinket!
2018 a kerek fenék éve? Akkor fogadd meg a tippjeinket!
A minap a következő megállapítást hallottam egy hímnemű barátomtól: „Egy nőnek legyen vagy jó melle, vagy jó feneke.” Nos, plasztikában nem utazunk, így a kijelentésnek csak az egyik felének tudunk eleget tenni – avagy megmutatjuk, hogy hogyan legyen ebben az évben kerek, formás feneked… ami jól mutat leggingsben, nem szégyelled a strandon… és látványban többet fog érni és mutatni, mint bármely szilikon attrakció, puhány alsótesttel!
1. DOLOG AMIT MEGFOGADOK A KEREK FENÉKHEZ

Nem pics@skodok, és nem nyafogok...

A kerek, feszes popsihoz nagy terheléssel végzett, erősítő gyakorlatok kellenek. A taposógép ezt nem adja meg Neked, hacsak nem kapod a válladra, és teszel vele egy kör sétálós kitörést.

Klasszikus eset a kényelmesen végzett, több száz ismétléses saját súlyos vagy valami könnyed terhelésbe merészkedő maratoni fenékformáló gyakorlatok... Igen, bár ha ügyesek vagyunk, a fenekünk égető érzésbe borul, de nem a "zsírból" dolgozol, nem az ég le épp rólad... és pár alkalom után a farizmodat sem hatja meg. Formásodni, kerekedni nem fog, az biztos.

2. DOLOG AMIT MEGFOGADOK A KEREK FENÉKHEZ

Guggolok és okosan választok gyakorlatokat

Mindenhol azt olvashatjuk, hogy a kerek hátsó alfája és omegája a nagy súlyos guggolás.. Valóban kell egy alap, ami megdolgoztatja a teljes láb izomzatot - azonban a nagy súlyos guggolások egyáltalán NEM izoláltan a feneket edzik. Ebből kifolyólag jó, ha a láb edzés programunkban van némi izoláció, ami kimondottan a farizmokat veszi célba.

A fenti problémát könnyen kezelhetjük a farizmot megcélzó aktiválással! MINDEN edzés előtt végezz csípőemeléseket, fordított hiperhajlítást, csípőlökést, vagy szalaggal végezhető X-sétát.
Hirdetés

3. DOLOG AMIT MEGFOGADOK A KEREK FENÉKHEZ

Nem agyatlanul diétázok. Vagy egyáltalán diétázni fogok.

Hacsak nem születtél valami Istenadta anyagcserével, akkor bizony a hátsódón lévő zsírréteg igencsak torzíthat a munkádon. És fordítva. Egy koplalós, 800 napi kalóriát (se) végigtombolt diéta a farizmokat alaposan lepusztítja, és bizony a látvány egy löttyedt tejeszacskóhoz fog hasonlítani. Szóval étkezz tisztán, és figyeld a kalóriabevitelt!

4. DOLOG AMIT MEGFOGADOK A KEREK FENÉKHEZ

Nemcsak heti egyszer edzek lábra - de nem is minden nap lesz láb nap!

Hajlamosak vagyunk a végletekbe esni... hetente minden alkalommal nyüstöljük a fenekünket... vagy épp, mivel a lábazás biza' kemény dolog...elsunnyogjuk... Egyik sem jó! A farizomnak is kell a pihenés -főleg ha tényleg normálisan edzed... azonban haladóbb szinten heti minimum kettő, de akár három terhelést is elbír... persze nem egyforma intenzitással és gyakorlatokkal, de terheld!
5. DOLOG AMIT MEGFOGADOK A KEREK FENÉKHEZ

Ha nem látom 2 hét múlva sem Jen Selter formában a hátsóm, akkor sem adom fel!

A farizomra izom kell, attól lesz kerek. Ez pedig nem megy egyik napról a másikra. Adj legalább 3 hónapot magadnak - de fél év sem sok... és ha kitartóan edzel, diétázol, akkor a nyári bikini nem fogja meghazudtolni az eredményt.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Edzés, proteinek, izomnövelők,zsírégetők, sport,motiváció, diéta, sport
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2018-03-18 18:50:03
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü