Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Body Újságok képes leírás - Testépítés, Body building.tlap.hu
részletek »

Body Újságok - Testépítés, Body building.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: testepites.tlap.hu » Body Újságok
Keresés
Találatok száma - 7 db
kalóriaGuru

kalóriaGuru

A fehérjék az emberi szervezet alapvető építőkövei, melyek nemcsak a felépítésében, hanem az egészséges működésében is rendkívül fontos szerepet töltenek be, így alapvető fontosságú a megfelelő minőségű és mennyiségű fehérje biztosítása a szervezet számára. A fehérjék 20 féle aminosavból felépülő nagyméretű molekulák, melyeket a szervezetnek előbb le kell bontania ezekre az aminosavakra, hogy felhasználhassa őket. Az aminosavakból 12 aminosavat a szervezet is elő tud állítani, de a többi nyolcat táplálékkal kell bevinni a szervezetünkbe, így ezeket esszenciális aminosavaknak hívják. Azokat a fehérjéket, melyek mind a 20 aminosavat tartalmazzák teljes értékű fehérjéknek nevezik. Mivel a szervezet számára mind a 20 aminosav létfontosságú, így rendkívül fontos, hogy étrendünket úgy állítsuk össze, hogy mindig legyen benne megfelelő mennyiségű teljes értékű fehérje.

FLEX Hungary

FLEX Hungary

A küldetésünk Legyenek a testépítés sportjának és művészetének akár megszállottjai, akár aktív résztvevői, inspiráló, informatív, és tanulságos tartalmakkal igyekszünk olvasóink kedvében járni, a legnaprakészebb edzési és táplálkozási tippeket a professzionális és amatőr testépítés legmélyrehatóbb szakmai részleteire is kiterjedő elemzésekkel és beszámolókkal ötvözve. A FLEX márka nemcsak olvasóinak testi és lelki egészsége iránt érez felelősséget, de sportszakmai szempontból is vezető szerepet játszik az ágazatban, amelynek mindannyian szívben-lélekben lekötelezettjei vagyunk.

Muscle&Fitness

Muscle&Fitness

Kérjük, amennyiben előfizetője kíván lenni Magazinunknak, vagy aktív résztvevője weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza. A Magazin előfizetésével, megrendelésével, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Testépítés, Body building magazin hírek
Ha már nincs sok hátra... - Alfa-kardió a gyakorlatban
Ha már nincs sok hátra... - Alfa-kardió... Az alfa-kardió – avagy requiem az utolsó kilókért. Olyan kardió programot fogok most bemutatni, melynek segítségével mindenki kegyetlenül lesújthat a mit sem sejtő, utolsó makacs zsírpárnáira. Nem egy soha nem hallott csodamódszerről van szó, hanem egy sokak által kitapasztalt módszerről, melyet próbáltunk az előző cikkek során élettanilag is valahogy...
Csajok, ha unjátok már a kardió gépes edzést...
Csajok, ha unjátok már a kardió gépes... Néhány lehetőség a kardió gépek helyettesítésére. Érdekes dolog a kardió...
Izmosabb feneket akarsz?! Akkor használd a csípőd!
Izmosabb feneket akarsz?! Akkor használd... A csípőtolás gyakorlat variációkról röviden A cím ne riasszon el senkit, nem...
Body Extreme

Body Extreme

Bodybuilding Fans sind bei uns genau richtig, denn wir bieten regelm auml szlig;ige News, aktuelle Infos und wichtige Tips zum rund ums Bodybuilding Die Revolution im Bodybuilding Body-Xtreme Revolution umfasst den kompletten Verlauf und die Entwicklung unserer Teilnehmer vom Hobby-Sportler zum Wettkampf-Athleten.

IronMan

IronMan

The World's Leading Bodybuilding Magazine Since 1936. We Know Training. Would you believe that a man who has won three IFBB shows, who has been top six at the Mr. Olympia; and who has some of the absolute best quads in pro bodybuilding today has never done a single set of squats in his life? As crazy as it sounds, it's true in the case of Germany's Ronny the Rock Rockel.

Gym

Gym

Testépítés - online magazin Szálkásító étrend A szálkásítás időszaka alatt általánosságban elmondható, hogy kevesebb a kalóriabevitel, mint amennyire a szervezetnek szüksége lenne, így a maradékot a zsírkészletek elégetéséből fedezi a szervezet. A legfontosabb tényező, az az, hogy minden olyan tápanyagot megadjunk a sejteknek, ami az ideális működéshez kell. Ide tartoznak a fehérjék, a szénhidrátok, a rostok, a vitaminok, az ásványi anyagok és nyomelemek.

Testépítés

Testépítés

A testépítők oldala egyik aloldala, a magazin rovat, érdekes cikkekkel, videókkal a testépítéssel kapcsolatban. A mell határozottan azon izomcsoportok közé tartozik, amelyek a legnagyobb 'népszerűségnek' örvendenek. Ez sokszor annyit jelent, hogy a következő mentalitást követik: 'minek másra edzeni, elég mellre meg bicepszre'. Bár a mellizom kidolgozottsága nagyon fontos esztétikai szempontból, nem kell heti ötször edzeni rá, ahogy sokan teszik. Meglehetősen nagy izomcsoportról beszélünk, tehát a heti egy edzés ajánlott. Természetesen a legkézenfekvőbb, és legtöbbet emlegetett alapgyakorlat a mellizom edzésére, a fekvenyomás. Ennek több fajtaja van(45fok, kézisúlyzókkal, negatív, stb.stb.) De vegyük a fontosabb gyakorlatokat, és nézzük meg a mellizom felépítését is

Tuti menü